Aplicații de făcut videoclipuri haioase amuzante

Aplicații de făcut videoclipuri haioase amuzante. Dacă căutați o aplicație de făcut videoclipuri amuzante și haioase (funny) pe Android sau iPhone sunteți în locul potrivit.

Aplicații de făcut videoclipuri haioase amuzante

Petreceți foarte mult timp pe rețelele sociale și aveți o pasiune reală pentru videoclipurile de divertisment? Doriți să faceți videoclipuri funny și să le trimiteți prietenilor? Ei bine dacă căutați o aplicație care să vă permită să faceți videoclipuri haioase, ați ajuns în locul potrivit.

Snapchat (Android/iOS)

Aplicații de făcut videoclipuri haioase amuzante Snapchat

Printre aplicațiile pentru a crea videoclipuri amuzate din ultima vreme, Snapchat este o rețea socială foarte populară care prezintă câteva caracteristici introduse ulterior și pe rețeaua socială Instagram.

Principala caracteristică pe care se bazează Snapchat este posibilitatea de a face videoclipuri scurte și de a aplica o serie de efecte speciale, datorită numeroaselor filtre în timp real.

Snapchat este, o aplicație excelentă pentru cei care doresc să creeze videoclipuri amuzante, permițând ample posibilități de personalizare cu numeroase efecte și instrumente care pot fi activate în timp real. Aplicația este gratuită și este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Musical.ly – TikTok (Android/iOS)

Aplicații de făcut videoclipuri haioase amuzante Musical.ly - TikTok

O altă aplicație foarte cunoscută care permite crearea videoclipurilor amuzante este Musical.ly, aceasta este o aplicație care vă permite să faceți un videoclip în care sunteți în principal invitați să vă prezentați talentul artistic, să dansați, să mimați sau să cântați o melodie . Videoclipurile realizate cu Musical.ly vor fi de scurtă durată și le puteți personaliza aplicând filtre în timp real, efecte speciale, autocolante, text și multe altele.

Musical.ly este una dintre cele mai complete aplicații pentru realizarea de videoclipuri distractive. Deci, dacă doriți să utilizați aplicația Musical.ly pentru a crea videoclipuri distractive, trebuie mai întâi să descărcați aplicația din PlayStore Android sau din App Store iOS.

Dubsmash (Android/iOS)

Aplicații de făcut videoclipuri haioase amuzante Dubsmash

O aplicație la fel de cunoscută care vă permite să creați videoclipuri amuzante este Dubsmash. Este de fapt o aplicație de creat videoclipuri cu un stil unic, care oferă în principal înregistrarea videoclipurilor cu sunete și efecte.

Pentru a utiliza aplicația Dubsmash, trebuie mai întâi să o descărcați din PlayStore Android sau din App Store iOS.

Alte aplicații de făcut videoclipuri haioase

  • Clips (iOS) – aplicație disponibilă numai pe iOS, aceasta este dezvoltată de Apple, și ține cont de tendințele actuale pentru crearea de videoclipuri cu o durată scurtă, dar și cu posibilitatea de a aplica filtre și efecte în timp real. Este o aplicație foarte completă și cunoscută.
  • Instagram (Android/iOS) – chiar și această aplicație integrează instrumente atractive, cum ar fi filtre în timp real, care vă permit să puneți creativitatea în practică pentru a face videoclipuri distractive.

Dacă căutați aplicații pentru jocul Clash Royale, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Aplicații pentru Clash Royale Android sau iPhone.

Comments 1

  • Super, nu stiam de aceasta aplicatie. O sa ma joc si eu putin pe telefonul meu. Felicitari pentru articol.