Aplicații pentru Clash Royale Android sau iPhone

Aplicații pentru Clash Royale Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație pentru jocul Clash Royale, pentru un telefon Android sau iPhone, sunteți în locul potrivit.

Aplicații pentru Clash Royale Android sau iPhone

Mai jos vom enumera o lista cu cele mai bune aplicații pentru jocul Clash Royale, pentru dispozitive iPhone sau Android. Cu aceste aplicații puteți obține trunchiuri, cărți, și să pregătiți cea mai bună strategie pentru a câștiga bătălii.

Există multe soluții pe care le puteți lua în considerare: unele vă permit să aprofundați fiecare detaliu al jocului video, să primiți sfaturi, sugestii și să analizați tutoriale video pentru a crea un joc tactic, altele vă permit să urmăriți statisticile personale, să faceți simulări de bătălii și multe altele.

Starfire (Android/iOS)

Aplicații pentru Clash Royale Android sau iPhone Starfire

Printre cele mai bune aplicații dedicate jocului Clash Royale ar trebui să menționăm cu siguranță Starfire, aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS și, de asemenea, în versiunea Web: este un instrument indispensabil pentru a urmări automat victoriile, pierderile, donațiile și toate statisticile jocului Clash Royale, inclusiv ciclul trunchiurilor. Vă puteți compara cu comunitatea, să trimiteți mesaje private, să partajați imagini și text utilizând chatul.

Stats Royale (Android/iOS)

Aplicații pentru Clash Royale Android sau iPhone Stats Royale

Stats Royale este o alternativă la Starfire care oferă statistici exacte despre Clash Royale printr-o interfață extrem de intuitivă (deși în limba engleză): vă permite să vizualizați trofeele, victoriile, înfrângerile, să căutați alți jucători și să vedeți următoarele trunchiuri pentru deblocare. Aplicația este gratuită și este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Ultimate Chest Tracker (Android/iOS)

Aplicații pentru Clash Royale Android sau iPhone Ultimate Chest Tracker

Unul dintre punctele cheie la jocul Clash Royale sunt trunchiurile, utile pentru găsirea sau deblocarea cărților noi. Cu ajutorul la Ultimate Chest Tracker puteți urmări trunchiurile, și să înțelegeți procentele de obținere a următorului trunchi. Aplicația este una dintre cele mai bune de acest tip și este disponibilă gratuit pentru dispozitive Android și iOS.

Alte Aplicații pentru Clash Royale

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu au fost utile pentru voi, trebuie să știți că există multe alte soluții pe care le puteți lua în considerare. Mai jos veți vedea alte aplicații pentru jocul Clash Royale.

  • Deck Analyzer for CR (Android): un instrument util pentru analiza puterii pachetului de cărți. Vă permite să introduceți cărțile pentru a fi folosite în luptă și să descoperiți punctele tari, slăbiciunile, costul mediu al elixirului, puterea generală, nivelul mediu și multe altele.
  • Clash Battle Simulator (iOS): vă permite să inserați cărțile de utilizat în luptă și să aveți o simulare precisă privind evoluția conflictului. O soluție ideală pentru cei care doresc să se antreneze cu strategii și tactici de luptă.
  • Reminder for Clash Royale (Android): deblocarea trunchiurilor și actualizarea cărților este unul dintre punctele cheie pentru a avansa în Clash Royale și, din acest motiv, este extrem de important să nu pierdeți timp prețios. În ajutorul vostru vine această aplicație, care vă permite să configurați notificări care avertizează când un trunchi este gata să fie deschis.
  • Carte Maker (iOS): aplicația vă permite să creați cărți personalizate la Clash Royale pentru a fi salvate în biblioteca dispozitivului, sau utilizate ca imagini de contact în agenda telefonică.

Dacă căutați aplicații de modificat videoclipurile pentru musical.ly, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații pentru musically Android sau iPhone.