Aplicații pentru musically Android sau iPhone

Aplicații pentru musically Android sau iPhone. Dacă căutați o aplicație pentru musical.ly sunteți în locul potrivit.

Aplicații pentru musically Android sau iPhone

La școală toți colegii voștri nu fac altceva decât să vorbească despre videoclipurile muzical.ly, în care se poate arata talentul dansând și imitând versurile unor melodii.

Tocmai din acest motiv, vă gândiți să folosiți aplicația muzical.ly, dar în același timp doriți să aflați mai multe despre aceasta. În special, vă întrebați cu ce aplicație editați videoclipurile muzical.ly, deoarece doriți să publicați videoclipuri, dar, înainte de a face acest lucru, doriți să vă asigurați că acestea sunt perfecte.

Ei bine, mai jos vom enumera câteva dintre cele mai bune aplicați de editat video pentru musical.ly. Va trebui doar să alegeți ce aplicație este pe placul vostru și să treceți la editarea videoclipurilor.

TikTok

Aplicații pentru musically Android sau iPhone TikTok

Ați înregistrat un videoclip în stilul muzical.ly tipic, iar acum doriți să îl editați ca să îl încărcați online? Dacă nu știați, platforma muzical.ly a fost încorporată în aplicația TikTok, disponibilă gratuit pentru Android și iOS.

Deci, dacă ați folosit în trecut aplicația muzical.ly pentru a edita videoclipurile și doriți să reluați acest lucru, puteți folosi aplicația TikTok, prin care, puteți înregistra, edita și distribui videoclipurile.

Funimate

Aplicații pentru musically Android sau iPhone Funimate

O altă aplicație pe care trebuie să o încercați este Funimate, aceasta este o aplicație foarte renumită pentru editarea videoclipurilor muzical.ly.

Aplicația este gratuită și vă permite să înregistrați videoclipuri sau să importați videoclipuri înregistrate anterior. Videoclipurile pot fi editate cu diferite filtre și efecte, cum ar fi adăugarea unor autocolante sau forme, dar și utilizarea unor instrumente mai profesionale, cum ar fi slow motion. Aplicația este disponibilă pentru dispozitive Android și iOS.

Like

Aplicații pentru musically Android sau iPhone Like

Like este o altă aplicație gratuită pentru Android și iOS, care vă permite să faceți videoclipuri, de asemenea, are o interfață de utilizator foarte asemănătoare cu cea a aplicației TikTok. Această aplicație vă permite să înregistrați videoclipuri sau să le importați, alegând din galeria media a dispozitivului, pentru a le modifica și pentru a aplica filtre și efecte în timp real.

Alte aplicații pentru musically

Dacă nu ați găsit o aplicație pe placul vostru din cele enumerate mai sus, puteți alege din lista de mai jos o aplicație mai simplă de utilizat.

  • Triller (Android / iOS) – este o aplicație gratuită care are caracteristici similare cu cele ilustrate anterior. Acesta vă permite să importați videoclipuri înregistrate anterior sau să realizați videoclipuri muzicale pe loc. Are o listă foarte mare de muzică, filtre și efecte speciale.
  • Mage (Android / iOS) – este o altă aplicație gratuită, dar mai mult clonă la TikTok, și este dedicată pentru înregistrarea videoclipurilor. Cu această aplicație puteți importa videoclipuri din memoria dispozitivului, apoi le puteți edita cu diferite filtre și efecte.

Dacă căutați aplicații pentru camere de supraveghere, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații pentru camere de supraveghere Android.