Află dacă mesajul a fost citit seen pe Android sau iPhone

Află dacă mesajul a fost citit seen pe Android sau iPhone. Vă întrebați dacă mesajul trimis a fost citit? Ei bine vă vom arăta cum să aflați dacă mesajul trimis a fost citit, indiferent dacă utilizați un telefon Android sau un iPhone.

Află dacă mesajul a fost citit seen pe Android sau iPhone

Dacă ați trimis un mesaj important și doriți să știți dacă destinatarul a citit mesajul, și nu vrea să vă răspundă, mai jos o să vedeți cum aflați acest lucru.

Află dacă mesajul a fost citit seen pe Android

Pentru a afla dacă cineva a citit un mesaj pe care l-ați trimis, va trebui să utilizați o aplicație de mesagerie bazată pe internet pentru al trimite, și nu o aplicația de mesagerie încorporată în telefon.

Când spunem mesagerie bazată pe internet, vorbim de WhatsApp și Facebook Messenger, precum și de aplicația Google Messages.

Aceste aplicații vin cu funcții incorporate, de trimitere și citire, care vă vor ajuta să știți dacă mesajul vostru a fost trimis și, la rândul său, dacă a fost citit de destinatar.

Pe WhatsApp, de exemplu, o bifă înseamnă că mesajul vostru a fost trimis cu succes, două bife gri înseamnă că au fost trimis la destinatar și două bife albastre înseamnă că a fost citit. În mesajele de grup, cele două bife vor apărea numai când toți participanții au primit și au citit mesajul. WhatsApp funcționează la fel și pe un iPhone nu doar pe un telefon Android.

Află dacă mesajul a fost citit seen pe Android sau iPhone citite si necitite

Chiar și Facebook Messenger afișează imaginea de profil a destinatarului, într-un cerc mic lângă mesaj, pentru a indica faptul că a fost citit mesajul.

Cum afli dacă mesajul a fost citit seen pe iPhone

Puteți afla dacă mesajul a fost trimis prin iMessage în aplicația de mesagerie Apple, deoarece mesajul va fi albastru. Dar nu puteți afla dacă a fost citit sau nu. De menționat este faptul că iMessage funcționează numai atunci când trimiteți mesaje altor utilizatori de telefoane iPhone.

Chiar și așa veți vedea doar că mesajul a fost citit, asta dacă au activat opțiunea „Send Read Receipts„.

Află dacă mesajul a fost citit seen pe Android sau iPhone iMessage

Dacă au activat opțiunea Send Read Receipts, veți putea vedea că au citit mesajul, sub mesajul vostru trimis.

Pentru cei care doresc să citească mesajele pe facebook fără să știe prietenii, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum citești mesajele pe Facebook fără să fii văzut că le-ai citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *