Cum citești mesajele pe Facebook fără să fii văzut că le-ai citit

Cum citești mesajele pe Facebook fără să fii văzut că le-ai citit. Doriți să citiți un mesaj pe Facebook fără ca prietenii să știe? Vă explicăm cum să păcăliți prietenii în a gândi că mesajul este necitit, și citiți în secret mesajele pe Facebook.

Cum citești mesajele pe Facebook fără să fii văzut că le-ai citit

Nu puteți ignora notificarea unui mesaj pe telefon, dar dacă citiți mesajul, vă veți simți obligat să răspundeți imediat, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Vedem imediat ce soluții avem și cum citești mesajele pe Facebook fără să fii văzut că le-ai citit.

Cum citești mesajele pe Facebook fără să fii văzut

Când trimiteți un mesaj pe Facebook Messenger veți vedea un cerc albastru cu o bifă înăuntru care apare lângă el. Apoi, dacă destinatarul deschide mesajul, aceasta va dispărea. Așa știți că a fost citit. Facebook nu are o setare care vă permite să dezactivați confirmarea de citire, atunci când deschideți și citiți un mesaj, dar există soluții care vă pot oferi un anumit control asupra acestei caracteristici.

Cea mai eficientă metodă de oprire a confirmărilor de citire este de a împiedica aplicația în sine să folosească internetul. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să utilizați modul Avion, când doriți să citiți mesajul, dar nu doriți ca expeditorul să știe că ați pornit modul Avion.

Pe Android, acest lucru se găsește în meniul de setări pe care îl trageți în jos din partea de sus a ecranului sau din aplicația Setări în sine unde se numește modul Avion.

citești mesajele pe Facebook

Utilizatorii de iPhone pot glisa în sus din partea de jos a ecranului și apoi atinge pictograma avionului din partea stângă.

Facebook fără să fii văzut

Cu modul Avion activat puteți deschide acum aplicația Messenger, citiți mesajele și expeditorul nu va ști că le-ați citit. Închideți aplicația, opriți modul Avion și sunteți liber să continuați mereu așa.

Citești mesajele pe Facebook pe PC sau pe laptop, fără să fii văzut (unseen)

La fel ca pe partea mobilă, Facebook nu oferă o modalitate ușoară de a ascunde faptul că ați citit un mesaj. Aici intervin pluginurile pentru browser.

Dacă utilizați Chrome, atunci există un număr mare de opțiuni. Deschideți o filă nouă, apoi faceți clic pe grila pătrată colorată din colțul din stânga sus marcat Apps. Aceasta deschide un meniu de opțiuni.

Faceți dublu clic pe pictograma Magazin Web și apoi căutați Unseen. Aceasta este o extensie care va bloca automat confirmarea de citire când deschideți un mesaj.

mesajele facebook unseen

Faceți clic pe butonul Adăugați la Chrome și extensia se va instala. Veți vedea o pictogramă circulară albastră care apare în partea dreaptă a barei de căutare, iar dacă faceți clic pe aceasta există diferite opțiuni care oferă un control mai detaliat asupra modului în care se comportă Messenger.

Utilizatorii de firefox pot încerca Message Seen Disable care face același lucru. Pentru instalare, deschideți o filă nouă în Firefox, faceți clic pe cele trei linii în colțul din dreapta sus, apoi selectați Suplimente din meniul care apare. Acum căutați aplicația și dați clic pe butonul Adăugați la Firefox.

Cum citești mesajele fara sa fii vazut

Facebook și confidențialitatea ar putea părea contradictorii unele cu altele, dar cel puțin folosind aceste sfaturi vă puteți recupera o mică parte din confidențialitate. Dacă căutați aplicații pentru Facebook, avem un articol dedicat acestui subiect. Aplicații pentru Facebook Android sau iPhone.