Actualizare update drivere Windows cu un singur clic

Actualizare update drivere Windows cu un singur clic. De-a lungul anilor, Microsoft a îmbunătățit foarte mult gestionarea driverelor hardware pe Windows până la punctul în care în majoritatea cazurilor utilizatorii nu trebuie să efectueze nici o procedură manuală după instalarea sistemului de operare.

Actualizare update drivere Windows cu un singur clic

Driverele instalate automat pot totuși să nu mai fie actualizate cu cea mai recentă versiune disponibilă, ceea ce vă împiedică să beneficiați de performanțe mai bune.

Pentru a face față situațiilor de acest tip, este posibil să folosiți un program util, cum ar fi Driver Booster.

Acesta este un program complet gratuit și poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows (ambele pe 32 de biți și 64 de biți), care oferă informații despre cele mai recente drivere disponibile pentru hardware-ul computerului.

Odată pornit, Driver Booster funcționează efectuând o scanare completă a sistemului pentru cele mai actualizate versiuni ale driverelor instalate pe computer.

Driverele vechi identificate sunt indicate într-o listă cu multe informații referitoare la gradul de vechime.

Lângă numele dispozitivului pentru care este disponibilă cea mai recentă actualizare a driverului, sunt indicate toate îmbunătățirile după instalare.

Pentru a descărca driverele disponibile, faceți clic pe butonul Update.

Făcând clic pe butonul Update All în partea dreaptă sus a ferestrei software-ului, puteți descărca și instala toate driverele disponibile pentru computer care au fost găsite de program.

Rețineți că, în mod implicit, Driver Booster rulează automat când Windows-ul pornește (opțiunea poate fi dezactivată din setările programului).

Pentru a descărca acest program de actualizare update drivere Windows cu un singur clic, conectați-vă la site-ul oficial iobit.com și faceți clic pe butonul Free Download, situat în jumătatea pagini.

Dacă doriți să faceți backup la drivere pe PC, avem un articol dedicat acestui subiect
aici. Cum faci backup la drivere într-un mod foarte simplu. Un alt articol despre cum găsiți și salvați driverele, avem aici. Program de cautat drivere pe calculator.