Cum faci backup la drivere într-un mod foarte simplu

Cum faci backup la drivere într-un mod foarte simplu. Cu siguranță majoritatea dintre voi cititorii de pe Omulbun.com ați reinstalat Windows-ul cel puțin o dată. Dacă ați făcut acest lucru știți că după formatare este necesar să reinstalați driverele diferitelor dispozitive hardware din PC sau laptop.

Cum faci backup la drivere într-un mod foarte simplu

Pentru a efectua operațiunea în cauză într-un mod practic și eficient, este posibil să recurgeți la utilizarea unui program special, cum ar fi Free Driver Backup.

Free Driver Backup este un program complet gratuit ce poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să creați o copie de siguranță a driver-elor instalate pe PC prin simpla apăsare a mouse-ului, permițându-vă să restaurați totul la un moment dat. Backupurile create cu Free Backup Driver pot fi restaurate din secțiunea de gestionare a sistemului de operare.

Free Driver Backup oferă o interfață de utilizator simplă și foarte ușor de înțeles, se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Cum faci backup la drivere

Odată ce programul este pornit, acesta scanează automat sistemul și apoi afișează o listă completă a tuturor driverelor instalate. Pentru a putea efectua copii de siguranță/backup, selectați pur și simplu driverele (toate sau numai cele de interes) și faceți clic pe butonul Backup.

Pentru fiecare driver din listă Free Driver Backup oferă, de asemenea, informații utile, cum ar fi numele dispozitivului de referință și numele furnizorului, versiunea driverului, semnăturile digitale și multe altele.

Rețineți că Free Driver Backup vă permite, de asemenea, să creați o copie de siguranță a cookie-urilor preferate din Internet Explorer și, de asemenea, din registrul de sistem utilizând elementul Plugin atașat la bara de meniu software. Pentru a descărca și utiliza acest program de backup la drivere într-un mod foarte simplu clic aici.

Dacă doriți să creeați profile personalizate de volum pe Windows, avem un articol dedicat acestui subiect. Creează profiluri personalizate de volum pe Windows.