Creează profiluri personalizate de volum pe Windows

Creează profiluri personalizate de volum pe Windows. Microsoft nu a evoluat prea mult în modul în care este gestionat volumul audio al computerului.

Creează profiluri personalizate de volum pe Windows

De fapt, accesând secțiunea specială utilizată pentru a gestiona audio pe PC , este posibil să se aleagă dacă să se ridice sau să se coboare volumul nimic mai mult. Cele mai recente versiuni de Windows au adăugat un mixer care vă permite să gestionați volumul în funcție de programele deschise, dar este totuși o funcție destul de limitată.

Utilizatorii care doresc o mai bună gestionare a sunetului pe PC ar putea să ia în considerare folosirea unui program special și util, cum ar fi SoundVolumeView.

Acesta este un program complet gratuit, și este portabil (deci nu are nevoie de instalare!) Și compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care vă permite să creați mai multe profiluri audio, setarea selectivă a volumului fiecărui dispozitiv și a fiecărei aplicații deschise.

În acest fel, de exemplu, puteți crea un profil pentru a asculta muzică și unul pentru a viziona videoclipuri și apoi pentru a comuta de la unul la altul într-un mod simplu și rapid.

SoundVolumeView prezintă o interfață de utilizator extrem de clară și simplă, se poate observa acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol.

Fereastra SoundVolumeView afișează o listă a tuturor aplicațiilor și dispozitivelor care utilizează sunetul PC-ului.

Pentru fiecare aplicație sau dispozitiv individual este posibilă dezactivarea sunetului. Elementele selectate pot fi dezactivate și se poate seta sunetul PC-ului implicit.

După ce ați creat o configurație generală, aceasta poate fi salvată utilizând secțiunea corespunzătoare atașată la meniul File. Pentru a descărca și utiliza acest program care creează profiluri personalizate de volum pe Windows, clic aici.

Dacă doriți să ascundeți sau să protejați foldere cu parolă în Windows, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Ascunde sau protejează foldere cu parolă în Windows.