Ascunde sau protejează foldere cu parolă în Windows

Ascunde sau protejează foldere cu parolă în Windows. Cei care împărtășesc computerul cu alți utilizatori cu siguranță vor fi conștienți de faptul că, uneori, pentru a proteja confidențialitatea și, prin urmare, pentru a împiedica informațiile, fișierele și folderele personale trebuie inventată o soluție.

Ascunde sau protejează foldere cu parolă în Windows

Folosirea programelor speciale pentru a ascunde fișierele și folderele este, desigur, o idee foarte bună.

Oricine caută un program de acest tip, dar nu a găsit încă să-și poată satisface nevoile, va găsi cu siguranță programul Anvide Lock Folder foarte interesant.

Ascunde sau protejează foldere cu parolă cu Anvide Lock Folder

Acest program este complet gratuit și poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care, odată ce este folosit, vă permite să ascundeți și să protejați cu parolă folderele într-un mod foarte simplu și fără să instalați programul pe PC.

Odată ce programul a fost pornit și după ce a fost specificată limba care va fi utilizată pentru interfață, va fi afișată o fereastră asemănătoare cu imaginea de la începutul acestui articol, din care este posibil să adăugați folderele pe care doriți să le protejați cu parolă.

Odată ce ați selectat folderele, faceți clic pe butonul cu un lacăt închis pentru a le ascunde (dacă este necesar, puteți bloca și un singur folder selectând-l și făcând clic pe același buton). Acționând din meniul care poate fi vizualizat, puteți seta, de asemenea, o parolă pentru a proteja toate folderele.

Chiar și accesul la Anvide Lock Folder poate fi de asemenea protejat cu o parolă. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul care arată o cheie atașată la bara de instrumente și din cea de-a doua filă a ferestrei care se va deschide, tastați parola dorită și confirmați.

Toate folderele ascunse vor fi accesibile numai și exclusiv din fereastra Anvide Lock Folder și afișarea lor obișnuită poate fi restaurată de la aceeași fereastră.

Ar trebui de asemenea remarcat faptul că Anvide Lock Folder integrează o opțiune pentru a vă asigura că toate folderele sunt ascunse și blocate automat când ieșiți din program și că interfața poate fi personalizată prin alegerea între diferite skin-uri. Pentru a descărca acest program care ascunde sau protejează foldere cu parolă în Windows clic aici.

Dacă doriți să opriți instalarea programelor nedorite în Windows, avem un articol despre acest subiect aici.Oprește instalarea programelor nedorite în Windows.