Oprește instalarea programelor nedorite în Windows

Oprește instalarea programelor nedorite în Windows. Când se instalează unul sau mai multe programe gratuite descărcate de pe internet, se întâmplă adesea că trebuie să instalați și altele care vine în acel program. Dacă nu acordați atenție procedurii de instalare, este posibil ca aceste programe să fie instalate, și vă treziți cu mai multe programe pe computer. În general, acestea sunt toolbar-uri și extensii de diferite tipuri.

Oprește instalarea programelor nedorite în Windows

Pentru cei care nu sunt atenți la instalarea programelor pe calculator, este posibil să se recurgă la utilizarea unui software special și util, cum ar fi Unchecky, în așa fel încât să oprească instalarea programelor nedorite.

Cum se oprește instalarea programelor nedorite în Windows ?

Pentru a opri instalarea programelor nedorite în Windows pur și simplu se poate utiliza Unchecky. Este un program gratuit care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows care, odată ce se află în utilizare, acționează prin verificarea procedurilor de instalare, deselectând toate opțiunile și selectând mereu instalarea personalizată atunci când este disponibilă.

De asemenea, software-ul avertizează utilizatorul în cazul în care fișierele de instalare încearcă să adauge programe nedorite pe sistemul de operare.

Cu alte cuvinte, Unchecky face automat alegerea de a nu include programe sponsorizate sau de a face schimbări în sistem, devenind astfel un suport valabil pentru utilizatori.

Trebuie notat faptul că Unchecky este întotdeauna activ în fundal, o caracteristică indispensabilă luând în considerare modul de acțiune al software-ului.

Înainte de a începe să utilizați Unchecky, trebuie să rețineți și faptul că programul nu este perfect, și nu blochează toate programele automat, și utilizatorul trebuie să facă clic pe diferite butoane pentru a opri sau nu instalarea. Pentru a descărca programul clic aici.

Nu știți ce componente aveți în PC ? Aflarea componentelor pe un PC se face din mai multe motive. Fie că ați cumpărat un calculator second hand de la un prieten , și doriți să știți dacă într-adevăr are 16 GB de ram așa cum vi sa spus, sau pur și simplu doriți să adaugați componente noi. Avem un articol dedicat acestui subiect aici.Cum aflu ce componente am în calculator ?