Program de cautat drivere pe calculator gratis

După ce se instalează sistemul operativ Windows trebuie instalate toate driverele necesare pentru funcționarea corectă a dispozitivelor periferice conectate la computer.Vom vorbi despre un program de cautat drivere pe calculator, cu acest program după ce driverele sunt găsite pe PC se poate face backup la toate driverele. Apoi cu ușurință se pot reinstala de fiecare data când se instalează sistemul operativ Windows. Pentru cei care nu știe să instaleze sistemul operativ cu Windows 10 pe PC sau Laptop avem un articol aici. Instalare Windows 10 pe PC sau Laptop.

Program de cautat drivere pe calculator gratis

Fără un program de cautat drivere pe calculator și fără o copie backup a tuturor driverelor, în unele cazuri poate fi necesar să descărcați și să instalați drivere specifice care pot fi găsite pe site-ul web al producătorului (asta dacă aveți conexiune la internet) dar fără o conexiune la internet nu se poate face acest lucru.

Pentru a efectua procedura în cauză într-un mod mult mai practic și mai rapid, este posibil să se recurgă la utilizarea unui program special cum ar fi InstalledDriversList.

Acesta este un program complet gratuit, și este portabil (nu are nevoie de instalare!) Și disponibil atât pentru Windows pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți, care, odată ce este instalat, vă permite să vizualizați o listă cu toate driverele instalate pe sistem, video, audio placa de rețea etc, și oferă informații detaliate despre ele și pot fi salvate cu ușurință.

Odată pornit, programul InstalledDriversList scanează automat sistemul, apoi va afișa lista driverelor instalate, așa cum se poate vedea în captura de ecran la începutul acestui articol.

Pentru fiecare driver prezentat în listă este indicat numele, tipul, versiunea și alte informații. Dacă căutați un anumit driver, puteți utiliza combinația de taste Ctrl + F sau faceți clic pe elementul Edit mai întâi și apoi pe Find pentru a deschide caseta de căutare. Lista driverelor instalate în Windows poate fi exportată în format HTML, într-un document text, în CSV sau chiar în XML.

Datorită programului InstalledDriversList, atunci când veți instala din nou sistemul operativ Windows, veți avea într-un mod extrem de simplu și imediat toate driverele necesare pentru funcționarea corectă a perifericelor pentru o funcțiune corecta a PC-ului .

Download | InstalledDriversList