Actualizare telefon Samsung cu Android

Actualizare telefon Samsung cu Android. În acest articol vă voi explica cum să actualizați un telefon Samsung la cea mai recentă versiune de Android. Dacă nu ați actualizat niciodată telefonul, citiți cu atenție acest articol și veți vedea cât de simplu este.

Actualizare telefon Samsung sau Huawei cu Android

Menținerea telefonului Android actualizat este un lucru foarte bun, mai ales că de fiecare dată se vor instala celor mai recente patch-uri de securitate și veți avea acces la cele mai noi funcții. Dar trebuie să știți că nu toate dispozitivele sunt compatibile cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android.

Acest lucru se datorează faptului că telefonul sau tableta sunt modele vechi, și nu sunt compatibile cu noul sistem, un motiv ar fi componentele acestora.

Cum vezi dacă un telefon are ultima actualizare

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați dacă este disponibilă o nouă actualizare pentru telefon sau tabletă.

Când este disponibilă o actualizare pentru Android, de obicei, sunteți informați despre aceasta printr-o notificare, dar este posibil că ați eliminato din greșeală cu alte notificări. Indiferent ce ați făcut, este ușor să instalați actualizarea din meniul Setări.

Meniul poate fi diferit pe unele dispozitive, depinde de versiunea Android care o are telefonul, dar setările în mare parte sunt la fel pe toate dispozitivele Android, deci ar trebui să găsiți ușor opțiunea.

Glisați în jos din partea de sus a ecranului pentru a accesa bara de notificări, apoi atingeți pictograma pentru Setări. Acum derulați în jos și selectați Sistem> Actualizări de sistem> Căutați actualizări.

Actualizare telefon Samsung sau Huawei cu Android meniul setari din telefond

Dacă nu există nicio actualizare, atunci aveți cea mai recentă versiune de Android pe telefon sau tabletă. Dacă este disponibilă o actualizare, citiți în continuare acest articol.

Descarcă și instalează actualizarea Android

Dacă este disponibilă o actualizare, dispozitivul vă va solicita să o instalați. Nu mereu, dar de obicei actualizările sunt mari, și cel mai bine este să fiți conectați la o rețea Wi-Fi, așa nu consumați multe date mobile.

Atingeți opțiunea selectată și actualizarea se va descărca în fundal. Apoi vi se va solicita să reporniți dispozitivul pentru a instala actualizarea.

Dacă aveți un telefon care se închide singur, citiți un articol care vă poate fi de ajutor. De ce se închide telefonul singur sau se restartează.