Aplicații pentru a ascunde adresa IP pe telefon Android sau iPhone

Aplicații pentru a ascunde adresa IP pe telefon Android sau iPhone. Trebuie să ascundeți IP-ul pe telefon sau pe tabletă nu numai atunci când navigați pe internet, ci și când efectuați alte operațiuni? Bazați-vă pe un client VPN, descărcați una dintre aplicațiile din lista de mai jos. Mai jos veți găsi 3 aplicații pentru a ascunde adresa IP pe telefon Android și iOS.

Aplicații pentru a ascunde adresa IP pe telefon Android și iOS

TunnelBear

ascunde adresa IP cu TunnelBear

TunnelBear este o aplicație foarte îndrăgită de către multi utilizatori pentru a ascunde adresa IP. Porniți aplicația, alegeți țara preferată și ați terminat. Aplicația este gratuită, dar puteți utiliza până la maximum 1500 MB pe lună, după care trebuie să așteptați sau, așa cum puteți ghici cu ușurință, trebuie să plătiți. Aplicația este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS.

CyberGhost

ascunde adresa IP cu CyberGhost

CyberGhost este o aplicație foarte valabilă și folosită de mulți utilizatori. Vă permite să navigați anonimi cu o altă adresă IP sau să vă protejați conexiunea Wi-Fi, cum ar fi cea de hotspot. Pentru a utiliza această aplicație, trebuie să creați un cont special și să faceți un abonament. Aplicația este disponibilă pentru Android și pentru iOS.

Hola VPN

Hola VPN aplicatie pentru IP Android sau iPhone

Hola VPN este o altă aplicație excelentă din această categorie. Este foarte ușor de utilizat și are o interfață de utilizator foarte intuitivă. Pentru a utiliza aplicația, trebuie doar să tastați adresa URL a site-ului pe care doriți să îl vizitați sau să faceți click pe una din aplicațiile din lista instalată pe dispozitiv, pentru a activa o rețea VPN. Puteți descărca aplicația pentru Android sau pentru iOS.

Dacă doriți să ascundeți adresa IP pe calculator sau laptop, vă sfătuiesc să citiți un articol dedicat acestui subiect. Cum ascunzi IP-ul la calculator.

Comments 1