3 Aplicații pentru a ascunde adresa IP pe telefonul Android și iOS

3 Aplicații pentru a ascunde adresa IP pe telefonul Android și iOS. Trebuie să ascundeți IP-ul pe telefonul smartphone sau pe tabletă nu numai atunci când navigați pe internet, ci și când efectuați alte operațiuni? Bazați-vă pe un client VPN, descărcați una dintre aplicațiile corespunzătoare listate mai jos. Mai jos veți găsi 3 aplicații pentru a ascunde adresa IP pe telefonul Android și iOS.

ip android

TunnelBear

ascunde adresa IP TunnelBear

TunnelBear este o aplicație foarte îndrăgită de către multi utilizatori pentru a ascunde adresa IP. Porniți aplicația, alegeți țara preferată și ați terminat. Aplicația este gratuită, dar puteți consuma până la maximum 1500 MB pe lună, după care trebuie să așteptați sau, așa cum puteți ghici cu ușurință, trebuie să plătiți. Aplicația este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS.

CyberGhost

adresa ip CyberGhost

CyberGhost este o aplicație foarte valabilă și folosită de mulți utilizatori. Vă permite să navigați anonim cu o altă adresă IP sau să vă protejați conexiunea Wi-Fi, cum ar fi cea de hotspot. Pentru a utiliza această aplicație, trebuie să creați un cont special și să faceți un abonament. Aplicația este disponibilă pentru Android și pentru iOS.

Hola VPN

Hola VPN aplicatie pentru IP Android sau iPhone

Hola VPN este o altă aplicație excelentă din această categorie. Este foarte ușor de utilizat și are o interfață de utilizator foarte intuitivă. Pentru a utiliza aplicația, trebuie doar să tastați adresa URL a site-ului pe care doriți să îl vizitați sau să faceți click pe una din aplicațiile din lista instalată pe dispozitiv, pentru a activa o rețea VPN. Puteți descărca aplicația pentru Android sau pentru iOS.

Pentru calculator sau laptop avem un articol dedicat acestui subiect aici. Cum ascunzi IP-ul la calculator.

Comments 1