Who’s On My Wifi ? cine este conectat la rețeaua wireless (WiFi)

Who’s On My Wifi ? cine este conectat la rețeaua wireless (WiFi) .Toate routerele moderne acceptă conectivitate prin Wi-Fi, ceea ce înseamnă că oricine găsește o rețea wireless încearcă să se conecteze la ia mai ales dacă nu are parolă.

Who's On My Wifi ? cine este conectat la rețeaua wireless (Wi-Fi)

În cazul în care rețeaua este protejată cu parolă, situația este foarte diferită, dar în orice caz nu poate fi exclusă ipoteza că cineva ar putea accesa neautorizat. În teorie, de multe ori chiar dacă avem protejată rețeaua cu o parolă tot este expusa la intruziune.

Pentru a afla dacă alți utilizatori sunt conectați la rețeaua Wi-Fi, este posibil să recurgeți la utilizarea unui program special și util, cum ar fi Who’s On My Wifi.

Este un program gratuit, accesibil tuturor și ușor de utilizat pe sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să aflați cine este conectat la rețeaua voastră Wi-Fi.

Pentru fiecare dispozitiv detectat, este afișată adresa MAC, adresa IP, numele PC-ului, starea conexiunii, starea de identificare și descrierea acestora.

Când porniți programul pentru prima dată, faceți clic pe butonul Scan Now pentru a scana rețeaua. Fiecare conexiune nouă este indicată ca necunoscută, dar este posibil ca semnalele recunoscute să fie semnalizate astfel încât software-ul să nu mai le indice în viitor.

Who’s On My Wifi este de asemenea disponibil într-o versiune la plată, prin care puteți efectua operații suplimentare, cum ar fi blocarea intrușilor, generarea de rapoarte și vizualizarea notificărilor la nivel local și de la distanță.

Rețineți că, pentru a funcționa, programul necesită Microsoft .Net Framework instalat pe computer.Iar pentru a descărca și utiliza programul clic aici.

Dacă aveți probleme cu rețeaua Wi-Fi avem un articol care cu siguranță vă poate ajuta.Rezolvarea problemelor la Router Wi-Fi pe PC sau Laptop.