Wallpaper imagini de fundal pentru telefon Android/iPhone

Wallpaper imagini de fundal pentru telefon Android/iPhone. Dacă căutați imagini de fundal pentru un telefon Android sau tabletă, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Wallpaper imagini de fundal pentru telefon Android iPhone

Android și iOS au o selecție de imagini de fundal care pot fi folosite pentru a înfrumuseța ecranul de pornire a telefonului. Deseori, pe termen lung, chiar și cele mai frumoase imagini nu mai sunt atractive pentru utilizatori.

Aplicații care oferă gratuit imagini de fundal sunt foarte multe. Trebuie doar să alegeți aplicația, și să vă faceți timp liber pentru a naviga prin sute, dacă nu mii de imagini disponibile pentru descărcare.

Indiferent de gusturile voastre, există foarte multe imagini de fundal cum ar fi: imagini de crăciun, imagini cu flori, imagini de toamnă, imagini de iarnă, imagini de primăvară, sau imagini în 3D. Sunt foarte multe imagini de unde puteți alege, chiar dacă schimbați un Wallpaper pe zi, ar trebui să vă ajungă pentru următorii 10 ani.

Aplicații pentru imagini de fundal

Începem această listă cu aplicații pentru imagini de fundal pentru telefoane mobile Android și iOS. Mai jos găsiți aplicații care, în opinia noastră, sunt cele mai bune din categoria în cauză.

Backgrounds HD Wallpapers (Android/iOS)

Aplicații pentru imagini de fundal

Prima aplicație pentru imagini de fundal pe care ar trebui să o încercați este Backgrounds HD Wallpapers. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS, aceasta este gratuită și include un bogat sortiment de wallpapere pentru toate gusturile chiar și în format HD. Aplicația o puteți descărca pentru un dispozitiv Android sau iPhone.

Google Imagini de fundal (Android)

Wallpaper imagini de fundal pentru telefon

O altă aplicație excelentă pentru imagini de fundal, este Google Imagini de fundal. După cum sugerează și numele, este o aplicație dezvoltată de Google, aceasta vă permite să găsiți și să descărcați imagini de fundal de tot felul, fără costuri. Aplicația nu are reclame, și o puteți descărca gratuit din Magazinul Google Play.

Vellum (iOS)

Wallpaper imagini de fundal pentru telefon Androidi Phone Vellum

Dacă utilizați un iPhone, o altă aplicație bună pentru a descărca imagini de fundal pe care ar trebui să o încercați este Vellum, aceasta include o selecție spectaculoasă de imagini de fundal în HD. Aplicația este gratuită, dar oferă achiziții în aplicație (la un cost de 2,29 euro) pentru a elimina reclamele și pentru a obține funcții suplimentare. Aplicația o puteți descărca din App Store.

Alte aplicații Wallpaper imagini de fundal pentru telefon

Dacă aplicațiile menționate mai sus nu sunt pe gustul vostru, puteți încerca altele din lista de mai jos. De asemenea, aplicațiile pot fi folosite pe Android și iOS.

  • Zedge (Android / iOS) – aceasta este o aplicație renumită care vă permite să descărcați imagini de fundal frumoase pentru toate gusturile. Aplicația este gratuită și poate fi folosită pe Android și iOS. De menționat este faptul că include și o secțiune dedicată tonurilor de apel.
  • Rsplash (Android) – această aplicație este gratuită doar pentru dispozitive Android. Aplicația include peste 100.000 de imagini de fundal, dar pentru a le debloca pe toate va trebui să plătiți 1.19 de euro.
  • Wallpapere 3D (Android) – această aplicație este pentru smartphone-uri și tablete Android, include un catalog foarte bogat de imagini în format HD. Acesta include chiar și imagini de fundal animate, iar aplicația este gratuită.

Site-uri de wallpapere

Site-uri de wallpapere

Dacă nu doriți să instalați aplicații pentru imagini de fundal (wallpapere), atunci le puteți descărca direct de pe internet. Mai jos vom enumera câteva site-uri de unde puteți descărca gratuit imagini de fundal.

Printre cele mai bune site-uri dedicate imaginilor de fundal este cu siguranță Zedge. Acesta oferă wallpapere pentru toate telefoanele, Android și iOS.

Un alt site plin cu imagini de fundal pentru Android sau iPhone este Mobileswall. Are un design grafic foarte curat și, chiar dacă nu este actualizat foarte des, are multe imagini frumoase de descărcat.

Dacă căutați o aplicație care să ascundă pozele pe Android, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicație de ascuns poze ascunde poze Android.