Aplicație de ascuns poze Android

Aplicație de ascuns poze Android. Vom vorbi despre o aplicație care ascunde pozele pe un telefon Android.

Aplicație de ascuns poze Android

Smartphone-urile nu sunt doar dispozitive pentru a efectua apeluri, utilizatori stochează o mulțime de informații, inclusiv imagini, videoclipuri, documente și multe altele. Multe dintre aceste fișiere și foldere sunt lucruri personale și nu ar trebui împărtășite cu prietenii sau cu alte persoane care verifică telefonul.

Deci, cum putem să protejam pozele și documentele personale? Android în mod implicit nu oferă o astfel de protecție pentru aceste fișiere. Deci, va trebui să descărcați și să instalați o aplicație terță pentru a ascunde pozele și videoclipurile.

Aplicație de ascuns poze Android

Aplicație de ascuns poze

O aplicație care ascunde pozele pe un telefon Android este, Keepsafe Photo Vault: Hide Private Photos & Videos. KeepSafe este una dintre cele mai cunoscute aplicații pentru a ascunde pozele, aceasta vă permite să ascundeți albume întregi de poze, să ascundeți videoclipuri și să protejați documentele cu mai multe niveluri de securitate.

Prima dată când rulați aplicația, vă va solicita să creați un cod PIN pentru a deschide aplicația. Odată ce ați creat codul PIN, puteți începe să adăugați fișiere și videoclipuri pentru protejare. Pozele le puteți ascunde cu versiunea gratuită la aplicație, dar pentru a ascunde videoclipuri va trebui să treceți la versiunea Pro.

Aveți 29 de zile gratuite din versiunea Pro atunci când configurați aplicația. Puteți să adăugați un album, să importați poze sau videoclipuri din galerie sau să utilizați camera pentru a face poze.

Aplicație de ascuns poze ascunde poze Android nu iPhone Hide Pictures Keep Safe Vault

Odată ce ați adăugat fișierele pe care doriți să le protejați, puteți ieși din aplicație și acesta va ascunde automat fișierele, desigur nu vor fi vizibile nici în managerul de fișiere. Dacă doriți să dezarhivați un fișier, deschideți fișierul și selectați opțiunea de exportare (Export) din dosarul ascuns.

Aplicație de ascuns poze ascunde poze Android nu iPhone ascunde fisiere pe telefon

O altă opțiune utilă în aplicație este trimiterea sigură (Safe send). Aceasta înseamnă că puteți partaja linkul fișierului protejat, iar acesta va fi disponibil online doar pentru 20 de secunde și apoi va fi autodistrus.

Versiunea premium vine, de asemenea, cu o opțiune foarte bună, aceasta se numește Fake PIN, în aplicație se creează un al doilea PIN care deschide aplicația în stil Fake, acest lucru este bun atunci când cineva vă solicită codul PIN.

KeepSafe este aplicația cea mai apreciată din Magazinul Play, și cu această aplicație puteți ascunde pozele și videoclipurile de pe telefonul Android.

Dacă aveți versiunea Premium, atenție mare să nu uitați codul PIN cel bun, și să vi-l amintiți doar pe cel Fake .

Aplicație care ascunde pozele

Aplicație care ascunde pozele

Desigur sunt și alte aplicații care ascunde pozele pe care le puteți lua în considerare. Mai jos vom enumera câteva dintre ele, nu vă rămâne decât, să alegeți ce aplicație de ascuns pozele este pe placul vostru. Aplicațiile de mai jos le puteți căuta în Google Play.

  • LockMyPix Photo Vault
  • Hide Pictures & Videos – Vaulty
  • Hide Something
  • Vault
  • Private Zone
  • GalleryVault – Hide Pictures And Videos
  • Hide Files – Andrognito
  • Piktures – Beautiful Gallery
  • F-Stop Gallery

Dacă doriți să ascundeți mesajele din telefon, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Ascunde mesaje pe telefon Android.