Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android

Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android. Vom vorbi despre cum puteți ascunde mesajele cu câteva simple setări, dar și despre o aplicație care face același lucru.

Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android

Indiferent dacă plănuiți un eveniment surpriză sau sunteți îngrijorați de ochii curioși care vă citesc mesajele, este o idee bună să protejați accesul la aplicațiile de mesagerie. Vă prezentăm câteva modalități diferite de a vă asigura că mesajele voastre rămân private.

Ascunde mesaje iPhone sau Android

Evident, pentru a opri accesul la mesajele voastre, chiar și la alte date, va trebui să aveți o blocare de securitate pe telefon. Cum ar fi, utilizând o amprentă, o recunoaștere facială, un cod de acces sau un model pentru a vă asigura că dispozitivul este sigur.

Este foarte ușor să activați una din aceste caracteristici.

Utilizatorii de iPhone trebuie să meargă la Settings > Touch ID & Passcodes > Turn Passcode On.

Utilizatori de dispozitive Android trebuie să deschidă Settings > Security & Location, apoi să selecteze opțiunea Screen Lock și să aleagă ce metodă să utilizeze.

Oprește notificările pe ecranul de blocare

O modalitate ușoară ca alții să vă citească mesajele este dacă acestea apar pe ecranul de blocare ca notificări. Din fericire, acest lucru este ușor de dezactivat pe Android sau iPhone.

iPhone

Pe un dispozitiv iPhone deschideți aplicația Settings, accesați Notifications, apoi derulați în jos până când găsiți Messages. Atingeți această opțiune și vi se va oferi o serie de opțiuni.

Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android opreste notificari

Derulați în jos și apăsați pe Show Previews, apoi selectați Never.

Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android mesajele messenger

Acum, când aveți mesaje noi, vi se va anunța cu o alertă goală, dar nu de la cine este sau ce scrie.

Android

În funcție de aplicația de mesagerie pe care o utilizați pe Android, setările pot fi diferite, dar cele mai multe dintre ele sunt aceleași. Vom face acest exemplu pe aplicația Messages care se află pe cele mai multe versiuni de Android.

Deschideți Messages apoi atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus. Din meniul derulant care apare și selectați Settings > Notifications > Advanced, apoi apăsați opțiunea On lock screen.

Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android setarile la android

Aceasta deschide o fereastră cu trei opțiuni diferite. Selectați unul marcat fie Hide sensitive content, fie Don’t show notifications at all.

Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android notificari pe ecran

Aplicație care ascunde mesaje

Nici Android dar nici iPhone nu au un mod încorporat pentru a proteja mesajele prin parolă, deci dacă aceasta este ideea voastră, veți avea nevoie de o aplicație.

Din păcate, iOS nu permite aplicații de acest tip, astfel încât numai utilizatorii Android se pot bucura de această opțiune.

Aceste aplicații de securitate lansează de obicei aplicații, dar apoi le acoperă cu un ecran care solicită accesul la o parolă, cod PIN, model sau amprentă digitală. Unele dintre cele mai bune aplicații sunt Norton App Lock, AppLock și LOCKit.

Noi vom folosi Norton App Lock, deci după ce ați instalat aplicația, acordați permisiunea de a bloca conținutul, apoi selectați aplicațiile pe care doriți să le blocați.

Ascunde mesaje pe telefon iPhone sau Android Norton App Lock

Dacă nu știți cum să transferați mesajele WhatsApp de pe un telefon pe altul, avem un articol acre vă poate fi de folos aici. Cum transfer mesaje și WhatsApp de pe un telefon pe altul.