Vizualizează, editează, și convertește 500 formate de imagine

Vizualizează, editează, și convertește 500 formate de imagine. În zilele noastre, dacă căutați pe internet, este posibil să găsiți numeroase programe care într-un mod complet gratuit vă permit să modificați fotografiile și imaginile în același mod sau aproape, cu programele la plată.

Vizualizează, editează, și convertește 500 formate de imagine

Majoritatea programelor cu care aveți posibilitatea de a efectua operațiunea în cauză vă permite să acționați numai pe un număr limitat de formate de imagine, ceea ce se poate dovedi incomod pentru mulți utilizatori.

Noi vom vorbi despre ImageCool, un program care poate rezolva problema în cauză pentru multi utilizatori.

ImageCool este un program freeware și poate fi folosit fără nici un fel de probleme pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care permite vizualizarea, editarea și conversia fotografiilor și imaginilor cu până la 500 de formate diferite inclusiv: BMP, GIF, PDF, JPG, PNG, WBMP, EMF, TGA, TIF, WMF și ICO.

Programul, în detaliu, vă permite să vizualizați imagini în oricare dintre aceste formate și să convertiți fișierele dintr-un format în altul.

Pe lângă faptul că vă permite să efectuați operațiunile în cauză, ImageCool oferă posibilitatea de a aplica filtre și efecte, alegând din peste 50 de tipuri diferite, pentru a decupa imaginile și, eventual, pentru a adăuga un filigran.

Interfața principală a programului ImageCool, care poate fi vizualizată și în imaginea de la începutul acestui articol, este împărțită în trei file principale și patru secundare.

Cele trei file principale vă permit să răsfoiți foldere, să selectați imagini, să specificați setările pentru a acționa pe fișiere și să aplicați efecte.

Din cele patru file secundare, pot fi afișate detalii despre imagine, previzualizări și miniaturi, de asemenea se pot seta și parametrii personalizați.

Pentru a descărca acest program care vizualizează, editează, și convertește 500 formate de imagine, conectați-vă la site-ul imagecool, și faceți clic pe butonul Download.

Dacă acest program nu este pe placul vostru, un alt program de modificat și editat poze găsiți aici. Program de modificat editat poze pe PC sau laptop.