Program de modificat editat poze pe PC sau laptop

Program de modificat editat poze pe PC sau laptop. Pe site-ul nostru, ați avut deja posibilitatea de a vă familiariza cu diverse programe, aplicații, datorită cărora puteți edita fotografii și imagini, dar nu toate aplicațiile funcționează perfect cu Windows 8.

Program de modificat editat poze pe PC sau laptop

Dacă folosiți pe PC sau laptop sistemul operativ Windows 8, dar nu sunteți mulțumiți de alte programe de editat imagini, puteți încerca ALSee.

ALSee, este o aplicație complet gratuită care poate fi utilizată fără nici un fel de problemă chiar și pe Windows RT, care după instalare vă permite să editați fotografii și imagini adăugând filtre, text și chiar cadre.

Program de modificat editat poze

De la interfața principală, așa cum se vede în imaginea de la începutul acestui articol, puteți selecta fotografia pe care doriți să o utilizați făcând clic pe elementul Select Image, pentru a deschide o imagine din PC sau laptop sau Take Photo pentru a face o poză utilizând camera Web conectată la PC.

Toate instrumentele de editare pot fi apoi selectate din meniul derulant din partea stângă sus din fereastră sau, alternativ, folosind instrumentele din partea dreaptă a ecranului.

Cu ajutorul meniului Adjust puteți ajusta luminozitatea, contrastul și saturația, iar filtrele presetate pot fi de asemenea aplicate.

În schimb, meniul Speech vă permite să adăugați text pe imagine, în timp ce din meniul Frames puteți adăuga elemente suplimentare în imagine cum ar fi cadre sau autocolante.

Iar toate imaginile editate cu ALSee pot fi salvate în format PNG, JPEG, TIFF, GIF și BMP.

Pentru a instala acest program de modificat editat poze pe PC sau laptop, conectați-vă la site-ul Microsoft și urmați instrucțiunile de instalare.

De menționat este faptul că doar utilizatorii de Windows 8 se pot bucura de ALSee, deoarece pe alte sisteme operative nu va funcționa.

Dar asta nu înseamnă ca nu se poate edita imagini pe un PC sau laptop cu Windows 10, Linux sau MAC. Câteva programe bune și cunoscute ar fi. Phocus, Gimp, Photoshop CC, Photoshop Lightroom, Photoshop Elements, Luminar (MAC), Photoscape, Serif PhotoPlus SE, ‎PhotoFiltre.

Dacă căutați aplicații de modificat corpul în poze, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone.