Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații de modificat corpul în poze pentru Android sau iPhone, sunteți în locul potrivit.

Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone

Aplicații de acest gen există atât pentru Android cât și pentru iPhone, atât gratuite cât și la plată. Unele vă permit să interveniți numai la față, altele la înălțime, iar altele vă permit să schimbați întregul corp.

BIKINI – Body shaping (Android/iOS)

Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone BIKINI – Body shaping

Prima aplicație de modificat corpul în poze este BIKINI – Body shaping. Este o aplicație concepută în primul rând pentru femei (dar unele caracteristici pot fi, de asemenea folosite și de bărbați). Vă permite să modelați corpul după cum doriți, să interveniți la înălțime, față și sâni. Este foarte simplu de utilizat, și este disponibilă atât pentru Android cât și pentru iOS.

BeautyPlus (Android/iOS)

Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone BeautyPlus

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să vă permită să interveniți în mod specific pe față, ar fi bine să încercați BeautyCam. Aceasta este o aplicație gratuită (dar oferă achiziții în aplicație pentru a adăuga mai multe funcții) utilizabilă pe Android și iOS. Este foarte ușor de utilizat și are, de asemenea, o interfață de utilizator bine făcută.

Plastic Surgery Simulator Lite (Android/iOS)

Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone Plastic Surgery Simulator Lite

Plastic Surgery Lite este o aplicație prin care puteți aplica orice fel de atingere la față și corp. Permite distorsionarea substanțială a fotografiilor care simulează transformările fizice pentru a îmbunătăți aspectul în fotografii, la nas, bărbie, șolduri și așa mai departe. Este destul de simplu de utilizat și rezultatele sunt de mare efect.

Singurul lucru care trebuie luat în considerare este că aplica un filigran imaginilor salvate. Este pentru Android și iOS și este gratuită (dar este disponibilă în cele din urmă într-o versiune la plată, atât pentru smartphone-uri Android și tablete, cât și pentru iPhone și iPad, cu o funcționalitate mai mare și nu aplică filigranul).

Spring – Stylish Body Editor (iOS)

Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone Spring – It’s stylish, it’s sexy

Dețineți un dispozitiv iOS și aplicațiile de mai sus nu au putut să vă satisfacă? Puteți încerca Spring. Este o aplicație gratuită și ușor de folosit disponibilă numai pentru iOS prin intermediul căreia puteți edita fotografiile care va aplica acțiuni instantanee de pierdere în greutate pentru întregul corp sau chiar față.

Alte aplicații de modificat corpul în poze

Aplicații de modificat corpul în poze pe Android sau iPhone program de modificat corpul in poze

  • Perfect365 (Android / iOS) – o aplicație gratuită excelentă prin care puteți edita fotografiile realizate, precum și optimizați imaginile făcute în acel moment cu ajutorul camerei, permițându-vă să remodelați fața după necesități, eliminând cercurile întunecate, pungile sub ochi și imperfecțiunile diferite de piele.
  • Perfect Me: body shape editor (Android / iOS) – este o aplicație valabilă prin care puteți schimba unele detalii ale feței, puteți pierde în greutate etc.
  • FaceTune (Android / iOS) – Este o aplicație faimoasă aparținând categoriei în cauză prin care puteți elimina imperfecțiunile feței, înfrumusețați pielea, îmbunătățiți ochii și faceți alte câteva corecții, cum ar fi efectuarea unei defocalizări de fundal. Este la plată.
  • Visage Lab (Android / iOS) – Este practic un fel de laborator de frumusețe virtuală pentru a înfrumuseța imaginile faciale. Vă permite să eliminați ridurile, cosurile, să vă albiți dinții și multe altele.
  • B612 (Android / iOS) – O altă aplicație excelentă pentru a modifica corpul prin care puteți face diferite îmbunătățiri ale feței.
  • Make me Slim (Android) – Foarte ușor de utilizat, această aplicație face doar un singur lucru, dar îl face perfect: aplică o pierdere instantă în greutate corpurilor din imagini.

Dacă sunteți în căutarea unor aplicații de calculat calorii avem un articol dedicat acestui subiect. Aplicații de calculat calorii pentru Android sau iPhone.