Verifică placa video NVIDIA GeForce AMD/ATI Radeon

Verifică placa video NVIDIA GeForce AMD/ATI Radeon. Vom vorbi despre un program cu care puteți monitoriza placa video din PC sau laptop.

Verifică placa video NVIDIA GeForce AMD/ATI Radeon

Dacă utilizați Windows și căutați un program gratuit pentru a monitoriza placa video, atunci ar trebui să încercați GPU Shark. Acesta este un program simplu de monitorizare GPU.

GPU Shark este un program portabil pentru Windows, care poate fi utilizat pentru a obține detalii despre plăcile video NVIDIA GeForce și AMD/ATI Radeon. Deoarece nu necesită nicio instalare, puteți rula instrumentul și puteți obține toate detaliile despre placa video instalată pe PC sau laptop.

Program de verificat placa video

Odată ce rulați programul, puteți vedea viteza, nucleul GPU, memoria, starea de performanță, viteza ventilatorului GPU, utilizarea GPU/memorie/MCU și consumul de energie (NVIDIA). Unele dintre opțiuni se bazează pe GPU-ul PC-ului.

Programul are două opțiuni, una este o vizualizare simplă în care obțineți informații mai puține, în timp ce a doua opțiune este modul detaliat. În modul simplificat (implicit), sunt afișate numai informațiile hardware esențiale: numele plăcii video, temperatura la GPU, PCB și viteza GPU (memorie și shader).

A doua opțiune vă oferă informații mai detaliate și puteți copia datele GPU în clipboard. Programul este compatibil cu toate versiunile de Windows (Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10). Pentru download acest program care verifică placa video NVIDIA GeForce AMD/ATI Radeon, accesați site-ul geeks3d și faceți click pe butonul Download. Pe pagina care se deschide va trebui să faceți din nou click pe Download.

Alternativ, programul îl puteți descărca de pe site-ul softpedia. Accesați site-ul, iar pe pagina principală (în partea stângă pe pagină) faceți click pe Download Now. În fereastra pop-up care se deschide va trebui să faceți click pe Softpedia Secure Download (US).

Înainte să achiziționați o placă video nouă, asigurați-vă că este compatibilă cu hardware-ul PC-ului, mai multe detalii găsiți aici. Cum afli dacă o placă video este compatibilă.