Verifică performanța la hard disk pe PC sau laptop

Verifică performanța la hard disk pe PC sau laptop. Vom vorbi despre un program gratuit de verificat performanța hard disk-ului din calculator sau laptop.

Verifică performanța la hard disk pe PC sau laptop

Hard disk-ul este unul dintre cele mai importante componente la un laptop sau calculator, dar nu este așa de simplu verificarea problemelor de performanță a unităților. Când cumpărați un hard disk nou, producătorul vă spune aspectul de performanță al hard disk-ului, menționând viteza de citire și scriere. De fapt, puteți compara performanța unității hard disk pe Windows utilizând un program gratuit cum ar fi DiskMark.

Acesta este un program freeware pentru Windows cu care puteți verifica viteza de citire și scriere a unităților hard disk.

Program de verificat performanța la hard disk pe PC sau laptop

După ce instalați programul și îl rulați, acesta vă permite să configurați parametrii de testare la hard disk-ul pe care doriți să-l analizați.

Odată ce începeți procesul de analizare, programul va afișa două grafice, una pentru performanța de scriere și a doua pentru performanța de citire. De asemenea, programul este capabil să afișeze și unitățile detașabile (hard disk-uri externe), dacă acestea sunt conectate la PC. Le puteți selecta foarte simplu din interfața principală a programului înainte de a începe testul.

Odată ce testul este finalizat, puteți vedea viteza minimă și maximă pentru scriere și citire de la hard disk. Puteți efectua această sarcină din când în când pentru a verifica dacă există probleme de performanță cu hard disk-ul conectat la PC sau laptop.

Programul este compatibil cu toate versiunile de Windows și are o interfață foarte simplă și este ușor de utilizat. Pentru download acest program gratuit care verifică performanța la hard disk pe PC sau laptop, accesați site-ul networkdls și faceți click pe butonul -Download-.

Pe pagina care se deschide va trebui să faceți click pe versiunea care o utilizați pe PC 32 sau 64 biți.

Program de verificat performanța la hard disk pe PC sau laptop

Dacă încercați să măriți viteza de download la fișiere dar nu știți ce program să folosiți, avem un articol cu cele mai bune Managere de download. Mărește viteza de descărcare download Manager.