Mărește viteza de descărcare program download Manager

Mărește viteza de descărcare program download Manager. Vom vorbi despre cele mai bune programe pentru accelerare download pe un PC sau laptop cu Windows.

Mărește viteza de descărcare program download Manager

Managerele de download sunt acum foarte populare și vă ajută să descărcați fișiere ușor și mai rapid de pe Internet. Aproape toate managerele au abilitatea de a întrerupe și de a relua descărcările. Managerele de download-uri, în esență, accelerează descărcările descărcând de pe servere paralele pentru o descărcare mai rapidă și acest lucru poate fi util pentru utilizatori care nu au o viteza mare la Internet. Mai jos veți vedea lista cu cele mai bune managere de download.

Există multe programe care oferă utilizatorilor multe funcții pentru a obține cele mai bune rezultate la descărcarea fișierelor mari. În acest articol vom vorbi despre cele mai bune programe gratuite pentru descărcarea fișierelor de pe internet.

Free Download Manager

Free Download Manager program de accelerare

Free Download Manager este unul dintre cei mai populari download manageri. Acesta este un program foarte puternic, și ușor de utilizat și este absolut gratuit. Mai mult decât atât, FDM este 100% sigur, și open source distribuit sub licență GPL.

Managerul vă permite: să monitorizați utilizarea traficului; organizarea și programarea descărcărilor; să descărcați video de pe site-uri; să descărcați site-uri web întregi cu HTML Spider; să accesați programul de la distanță prin intermediul internetului și multe altele. Programul este gratuit și îl puteți descărca de aici.

Download Accelerator Plus

Download Accelerator Plus program de descarcat fisiere

Popular cunoscut sub numele de DAP, din nou unul dintre cei mai populari manageri de download gratuit disponibili pentru Windows. DAP oferă o accelerație puternică și setul cel mai complet de instrumente pentru descărcare, iar versiunea gratuită este suportată de anunțuri. DAP este un program de o tehnologie avansată și folosește mai multe servere pentru download și o căutare automată, de asemenea este recunoscut ca fiind un download manager foarte bun. Programul este gratuit iar pentru download faceți click aici.

Mărește viteza de download: FlashGet

Mărește viteza de download FlashGet

FlashGet este un alt manager de fișiere gratuit pentru Windows care utilizează tehnica MHT (Hyper-Threading Transportation Multi-server), suportă diverse protocoale și dispune de funcții excelente pentru gestionarea fișierelor. Programul îl puteți descărca gratuit de pe site-ul oficial.

JDownloader

JDownlaoder program pentru marit viteza de descarcare

Jdownloader este un download manager gratuit pentru gestionarea descărcărilor, acesta are o comunitate uriașă de dezvoltatori care face descărcarea ușor și rapidă exact cum ar trebui să fie. Utilizatorii au opțiuni cum ar fi: să oprească sau să întrerupă descărcările, să stabilească limite pentru lățimea de bandă, să seteze extragerea automată a arhivelor și multe altele. Programul îl puteți descărca de aici.

Fresh Downloader

Fresh Downloader accelerare viteza de descarcare torrent

Fresh Downloader este un program ușor de utilizat și foarte bun ca download manager, acesta mărește viteza de descărcare la fișierele de pe Internet cum ar fi filme, videoclipuri, fișiere mp3 etc. Dacă utilizați acest program accelerați viteza de download când descărcați fișiere din protocoalele FTP, HTTP și HTTPS utilizând conexiunea voastră de internet. Pentru download click aici.

Microsoft Download Manager

Microsoft Download Manager

Microsoft Download Manager este probabil cel mai simplu manager de download, care vă permite să descărcați fișiere într-un mod foarte simplu. De asemenea, descărcarea fișierelor mari, cum ar fi aplicațiile și fișierele multimedia, este rapidă și fiabilă. Acesta a fost conceput special pentru a ajuta utilizatorii să accelereze descărcările de fișiere de pe site-urile Microsoft. Pentru download click aici.

Alte programe care mărește viteza de descărcare

Dacă managerele de download menționate mai sus nu v-au convins pe deplin, atunci puteți încerca alte programe care să vă ajute la descărcarea fișierelor mult mai rapid.

  • Internet Download Manager:  IDM este un program care crește viteza de download, de asemenea puteți relua și programa descărcările.
  • GetRight Download Manager: Un alt manager de download pe care îl puteți încerca. Acest program este excelent pentru orice conexiune de Internet și este deosebit de important dacă utilizați o conexiune wireless sau dial-up. Când utilizați GetRight, veți putea să reluați descărcarea exact de unde a rămas.

Dacă nu știți cum puteți închide un PC sau laptop cu un stick USB citiți acest articol. Închide calculator sau laptop cu stick USB Shutdown.