Unește conținutul mai multor foldere în Windows

Unește conținutul mai multor foldere în Windows. Mulți utilizatori au obiceiul de a păstra fișierele în foldere separate, o practică care simplifică foarte mult gestionarea și organizarea acestora.

Unește conținutul mai multor foldere în Windows

Oricât de utilă ar putea fi această subdiviziune, există circumstanțe diferite în care ar putea fi necesară îmbinarea conținutului mai multor foldere într-un singur director.

Cu toate acestea, această operațiune ar putea dura mult timp, mai ales dacă folderele și eventualele subfoldere care trebuie integrate sunt multe.

Pentru a efectua operațiunea în cauză pur și simplu, rapid și eficient, din fericire este posibil să folosiți un program special, cum ar fi Folder Merger.

Folder Merger este un program complet gratuit ce poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, odată ce se utilizează, permite combinarea conținutului mai multor foldere într-un singur director, totul automat.

Pentru a putea utiliza programul, este mai întâi necesar să transferați toate folderele pentru care doriți să uniți conținutul în directorul de destinație.

Apoi, va trebui să porniți software-ul și să selectați folderul făcând clic pe butonul Browse directory. Software-ul va intra în acțiune detectând automat toate fișierele care vor fi afișate într-o listă.

Apoi, faceți clic pur și simplu pe butonul Browse destination folder, indicați dosarul de destinație, apoi faceți clic pe butonul Merge now și așteptați ca procedura de unire a dosarelor să fie finalizată.

Procedura de combinare a conținutului este, în principiu, destul de rapidă, dar desigur faptul că este mai rapid sau mai lent, este o informație care poate varia în funcție de numărul de dosare și fișiere. Dacă credeți că vă este de folos acest program care unește conținutul mai multor foldere în Windows , îl puteți descărca de aici.

Dacă doriți să căutați fișiere rapid pe Pc sau laptop, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Caută fișiere rapid pe PC sau laptop fără indexare.