Unde îmi văd prietenii online pe Facebook?

Unde îmi văd prietenii online pe Facebook?. Dacă vă întrebați cum să vedeți cine este online pe Facebook, cu siguranță acest articol vă va fi de ajutor. Indiferent dacă prieteni voștri sunt conectați de pe telefon sau PC, puteți vedea dacă sunt online.

Unde îmi văd prietenii online pe Facebook?

În acest articol despre, unde îmi văd prietenii online pe Facebook, vă voi explica ce trebuie să faceți că să vedeți prietenii care sunt online. Vreau să vă spun că, puteți face acest lucru atât de pe telefon sau tabletă, utilizând aplicația Facebook Messenger, cât și de pe PC, folosind browserul pe care îl utilizați de obicei pentru a naviga online.

În primul rând, dacă pe Internet ați găsit aplicații pentru a vedea cine este online pe Facebook, trebuie să știți că nu aveți nevoie de aplicații pentru a vedea acest lucru. Rețeaua socială Facebook oferă o funcție nativă care vă permite să vedeți cine este online atunci când vă conectați la Facebook.

Acestă funcție se numește Active Status și poate fi activată oricând atât de pe telefon sau tabletă utilizând aplicația Facebook Messenger pentru Android (aplicația o puteți descărca din Magazin Google Play) sau pentru iOS (aplicația o puteți descărca din App Store) și de pe PC utilizând site-ul oficial Facebook.

Cu toate acestea, înainte să vă explic care sunt pașii de urmat pentru activarea funcției Active Status, trebuie să știți că, dacă activați această funcție ca să vedeți prietenii online pe Facebook, și prietenii voștri vor vedea când sunteți online. Dar nu vă faceți griji, puteți dezactiva funcția foarte rapid și simplu și nimeni nu va mai vedea dacă sunteți online pe Facebook

Unde îmi văd prietenii care sunt online pe Facebook?

Așa cum am menționat mai sus, pentru a vedea prietenii care sunt online pe Facebook, trebuie să activați funcția Active Status. Mai jos vă voi explica pas cu pas ce trebuie să faceți, indiferent dacă utilizați un telefon/tabletă sau PC.

De pe telefon sau tabletă

Online pe Facebook

Pentru a activa funcția Active Status pentru a vedea prietenii care sunt online pe Facebook, deschideți mai întâi aplicația Facebook Messenger. Apoi, după ce v-ați conectat la contul vostru (dacă este necesar), atingeți pe pictograma de profil din colțul din stânga sus. Apoi, pe ecranul care se deschide, atingeți opțiunea Active Status și glisați comutatorul de lângă Show when you’re active în poziția Pornit.

După ce ați făcut acest lucru, atingeți pe pictograma People pe care o găsiți în meniul de jos al aplicației Facebook Messenger și atingeți pe fila Active. În această filă veți vedea lista tuturor persoanelor online pe Facebook.

De pe PC

Prieteni online pe Facebook de pe PC

Dacă utilizați PC-ul atunci când doriți să vedeți prietenii online pe Facebook, accesați mai întâi site-ul oficial Facebook și conectați-vă la contul vostru (dacă este necesar).

După ce ați făcut acest lucru, dați click pe pictograma Messenger aflată în meniul de sus și apoi dați click pe pictograma (…) situată în secțiunea Messenger. Apoi, în meniul care se deschide (cel cu setările chat), dați click pe opțiunea Activează vizibilitatea prezenței. Pentru a vedea cine este online pe Facebook, dați click pe fila Contacte care se află în bara laterală din partea dreaptă, toate persoanele online le veți vedea în această secțiune și lângă numele lor veți vedea un punct verde.

Vreau să fiu invizibil pe Messenger

Doriți să dezactivați vizibilitatea ca să nu mai vedeți prietenii online pe Facebook, sau să fiți invizibil pe Messenger? În acest caz, nu vă faceți griji, este foarte simplu. Mai jos vă voi explica cum să faceți acest lucru de pe telefon și tabletă sau PC.

De pe tabletă sau telefon

Offline pe Facebook

Pentru a dezactiva funcția Active Status (Vizibilitatea prezenței) folosind un telefon sau tabletă, trebuie mai întâi să deschideți aplicația Facebook Messenger. După ce ați făcut acest lucru, și după ce v-ați conectat la contul vostru (dacă este necesar), atingeți pe pictograma profilului vostru din colțul din stânga sus.

Apoi pe ecranul care se deschide, apăsați pe Active Status și glisați comutatorul de lângă Show when you’re active în poziția Oprit. Apoi confirmați alegerea făcută apăsând butonul Turn Off. Dacă faceți acest lucru, veți dezactiva vizibilitatea prezenței și nu veți mai putea vedea cine este online pe Facebook, dar nici prietenii voștri nu vor mai vedea când sunteți online.

De pe PC

Vreau să fiu invizibil pe Messenger

Dacă doriți să stați pe invizibil pe Facebook, atunci când accesați rețeaua socială de pe PC, conectați-vă la site-ul oficial Facebook și accesați setările Messenger pentru chat.

Deci, dacă nu ați făcut deja acest lucru, conectați-vă la contul vostru de Facebook, apoi în meniul situat în partea de sus, dați click pe pictograma Messenger și apoi dați click pe butonul (…) pe care îl vedeți în secțiunea Messenger.

După ce ați făcut acest lucru, dați click pe opțiunea Dezactivează Vizibilitatea prezenței și alegeți dacă dezactivați vizibilitatea prezenței pentru toate contactele sau dacă dezactivați vizibilitatea numai pentru unele contacte sau pentru toate contactele, cu excepția unora. În cele din urmă, pentru a confirma alegerea făcută, dați click pe butonul OK. În acest fel, în fila Contacte nu veți mai vedea prietenii online și toate contactele voastre nu vor ști dacă sunteți online.