Unde găsesc mesajele arhivate pe WhatsApp

Unde găsesc mesajele arhivate pe WhatsApp. Ați arhivat mesaje pe WhatsApp, dar acum nu știți unde le puteți găsi? Ei bine, vom vorbi despre cum să vedeți mesajele pe care le-ați arhivat pe WhatsApp, chiar dacă utilizați un telefon Android sau iOS.

Unde găsesc mesajele arhivate pe WhatsApp

În acest articol despre unde găsesc mesajele arhivate pe WhatsApp, vă voi explica unde găsiți toate mesajele arhivate în aplicația WhatsApp. Pentru mai multe detalii citiți în continuare acest articol și veți afla cum să găsiți și să restaurați toate mesajele arhivate.

Arhivare mesaje WhatsApp pe Android

Arhivare mesaje WhatsApp pe Android

Mai întâi o să vă explic cum să arhivați mesajele WhatsApp pe Android. În primul rând, dacă aveți un telefon sau tabletă cu sistem de operare Android, puteți arhiva mesajele pe WhatsApp într-un mod foarte simplu. Deci, porniți aplicația și accesați fila CONV. pe care o vedeți pe ecranul principal. După ce ați făcut acest lucru, trebuie să căutați conversația pe care doriți să o arhivați și apoi va dispărea din lista de conversații.

După ce ați găsit conversația apăsați pe ea, rețineți că poate fi o conversație cu un singur utilizator, dar și o conversație de grup (ștergere grup pe WhatsApp). Apăsați pe conversație timp de câteva secunde, veți vedea un buton care apare pe ecran (în partea de sus pe ecran veți vedea o pictogramă cu săgeata în jos). Dacă apăsați pe această pictogramă veți putea arhiva o conversație pe WhatsApp.

De fiecare dată când efectuați această procedură pentru a arhiva o conversație pe WhatsApp, veți vedea mesajul Conversație arhivată. Asigurați-vă că vedeți mesajul pe ecran, deoarece, dacă apăsați butonul Anulați, veți anula arhivarea conversației. Prin urmare, această opțiune poate fi utilă în cazul în care ați arhivat o conversație din greșeală.

Rețineți că puteți arhiva mesajele pe WhatsApp atât pentru conversații individuale, cât și pentru grupuri. În cazul în care doriți să arhivați mai multe conversații în același timp, puteți face acest lucru după cum urmează: țineți degetul pe conversații pentru a le selecta și apoi apăsați butonul cu săgeata în jos care a apărut în partea de sus a ecranului.

Doriți să arhivați rapid toate conversațiile WhatsApp? Ei bine, pentru acest lucru apăsați butonul meniu (cel cu cele trei puncte) situat în partea dreaptă sus a ecranului. Din meniul derulant care va apărea pe ecran, atingeți pe Setări, apoi pe Conversații și pe Istoric conversații. Acum va trebui să atingeți pe opțiunea Arhivați toate conversațiile și apoi confirmați această operațiune apăsând butonul OK pe care îl vedeți pe ecran. În acest fel, toate conversațiile pe care le aveți pe WhatsApp vor fi arhivate instantaneu.

Arhivare mesaje WhatsApp pe iPhone

WhatsApp iPhone

Arhivarea mesajelor WhatsApp pe iPhone este și mai ușoară. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația WhatsApp. Apoi, în secțiunea Conversații, trebuie să căutați conversația pe care doriți să o arhivați.

Apoi puneți degetul pe conversație și glisați de la dreapta la stânga. În acest fel, veți vedea opțiunea Arhivați care apare în partea dreaptă lângă conversație. Dacă atingeți pe această opțiune, puteți arhiva conversația și o puteți face vizibilă numai într-o secțiune ascunsă în aplicație.

În cazul în care doriți să arhivați mai multe conversații în același timp, procedați după cum urmează. Din ecranul Conversații, atingeți butonul Editați situat în partea stângă sus, apoi selectați toate conversațiile pe care doriți să le arhivați și apoi apăsați pe butonul Arhivați pe care îl puteți vedea situat în colțul din stânga jos. În acest fel veți arhiva toate conversațiile selectate.

Doriți să arhivați toate conversațiile pe care le aveți pe WhatsApp? Ei bine, puteți face acest lucru atingând butonul Setări care este situat în partea dreaptă jos. Din meniul setări apăsați pe Conversații și apoi pe Arhivați toate conversațiile.

Unde găsesc mesajele arhivate pe WhatsApp (Android)

Conversațiile arhivate

Așa cum am menționat mai sus, mesajele pe care le-ați arhivat pe WhatsApp nu vor mai fi vizibile în secțiunea principală a aplicației (secțiunea Conversații). Dacă doriți să le vizualizați și, eventual, să le dezarhivați, va trebui mai întâi să accesați secțiunea Conversații și apoi să derulați în jos pe ecran, până când găsiți opțiunea Arhivate.

Acestă opțiune ar trebui să apară pe ecran, dacă ați arhivat anterior mesaje pe WhatsApp. Dacă nu vedeți această opțiune, atingeți pictograma lupă situată în partea dreaptă sus. Apoi tastați ceva la întâmplare în bara de căutare și ar trebui să vedeți opțiunea Arhivate().

După ce ați găsit această opțiune, veți putea vizualiza lista conversațiilor arhivate. Dacă doriți să dezarhivați conversațiile arhivate, va trebui să țineți degetul apăsat pe o conversație și apoi să atingeți pictograma cu săgeata în sus care va apărea în partea dreaptă sus.

Dacă ați arhivat toate conversațiile WhatsApp, dar acum doriți să le dezarhivați, procedați după cum urmează.

Pentru a dezarhiva toate conversațiile pe care le-ați arhivat, trebuie să atingeți butonul cu trei puncte. Acest buton este situat în partea dreaptă sus a ecranului Conversații. După ce ați atins acest buton, va trebui să accesați meniul Setări> Conversații> Istoric conversații și, în cele din urmă, să atingeți pe opțiunea Extrageți toate conversațiile. Acest lucru va extrage toate conversațiile arhivate.

Unde găsesc mesajele arhivate pe WhatsApp (iPhone)

Conversații arhivate WhatsApp

Utilizarea mesajelor arhivate pe iPhone este la fel ca cea pentru Android. Conversațiile pe care le-ați arhivat pe WhatsApp nu vor mai fi vizibile în ecranul Conversații al aplicației, ci într-o secțiune separată.

Dacă doriți să le vedeți, primul lucru pe care îl puteți face este să le căutați prin bara de căutare situată în partea de sus. Alternativ, puteți accesa secțiunea cu conversațiile arhivate.

Această opțiune, numită Conversații arhivate, este ascunsă automat de aplicație, dar va apărea pe ecran dacă glisați de sus în jos în secțiunea Conversații.

După ce ați văzut această opțiune atingeți pe Conversații arhivate pentru a vizualiza secțiunea ascunsă a aplicației. Veți observa că această secțiune va conține toate conversațiile pe care le-ați arhivat anterior. Pentru a dezarhiva o conversație atingeți pe ea și apoi glisați de la stânga la dreapta și atingeți pe butonul Dezarhivați care apare în partea dreaptă lângă conversație.

Dacă ați arhivat toate conversațiile pe WhatsApp și acum nu știți cum să le dezarhivați, procedați după cum urmează. Atingeți pe Setări în partea dreaptă jos, din secțiunea Setări, apăsați pe Conversații și pe Extrageți toate conversațiile. Apoi, toate conversațiile arhivate vor fi restaurate astfel încât să fie vizibile din nou în ecranul Conversații.