uBlock Origin – o alternativă mai bună pentru Adblock Plus

uBlock Origin – o alternativă mai bună pentru Adblock Plus. Utilizatorii plugin-ului Adblock Plus pot fi puțin suparăți să afle că producătorul vinde anunțuri. Am fost odată un fan, dar se pare că plugin-ul popular a fost un dezavantaj în ultima vreme. Cred că permite mai multe anunțuri decât cele obișnuite și împiedică performanța browserului. Acest lucru mi-a permis să găsesc o alternativă mai bună pentru Adblock Plus.

uBlock Origin, alternativă mai bună pentru Adblock Plus

Am găsit un plugin foarte bun uBlock Origin. A fost o căutare pentru „Adblocker” sau „Adblock” poate să nu dea rezultate pentru uBlock în magazinul de pluginuri Chrome sau Firefox. Deci, a fost greu de găsit.

uBlock este gratuit și open-source. L-am testat pe cele mai pline site-uri de anunțuri și sa descurcat foarte bine. Am citit multe comentarii pe internet despre uBlock și am observat că mi-au susținut constatările.

Singurul dezavantaj la uBlock este că poate fi prea agresiv la blocarea anunțurilor. Au fost momente în care paginile fără anunțuri au fost încărcate goale. Am avut, de asemenea, probleme cu formularele de pe site-urile bancare. O problemă care poate fi uitată în legătură cu cât de ușor este pentru site-urile de încredere. Pur și simplu faceți click pe pictograma din browser, apoi dați click pe butonul „Power” pentru a dezactiva uBlock pe acel site.

Dacă nu știți cum puteți ascunde adresa IP pe un telefon android sau iPhone, vă sfătuiesc să citiți un articol cu aplicații de ascuns adresa IP pe telefon Android sau iPhone.