Trucuri Youtube pentru un telefon sau tabletă Android

Trucuri Youtube pentru un telefon sau tabletă Android. YouTube este cea mai populară platformă video, iar Android este acum cel mai popular sistem de operare pentru smartphone-uri. Iar ambele servicii sunt deținute de Google.

Trucuri Youtube pentru un telefon sau tabletă Android

Google a îmbunătățit experiența video pentru utilizatori Android, iar aplicația YouTube a fost actualizată de mai multe ori și, de asemenea, au fost adăugate mai multe funcții care sunt destul de utile. Vă vom prezenta 5 trucuri YouTube pentru telefoane sau tablete Android, pentru o experiență video mai bună.

Înainte de a încerca aceste opțiuni, asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de YouTube instalată pe telefonul Android.

Dublă atingere pentru a derula înainte sau înapoi

Trucuri Youtube pentru un telefon Android derulare videoclip

Când vizionați videoclipuri și doriți să derulați înainte, puteți să atingeți de două ori în partea dreaptă a redării, va derula 10 secunde înainte, iar dacă atingeți de două ori pe partea stângă derulați înapoi videoclipul cu 10 secunde.

Puteți accesa setările YouTube -> General Settings-> Double-tap to seek. Aici puteți selecta câte secunde doriți să derulați de fiecare dată când atingeți de două ori pe ecran.

Trucuri Youtube – Activează subtitrările

Trucuri Youtube pentru un telefon Android activeaza sibtirare

În cazul în care vizionați videoclipurile cu sunetul audio activat, puteți activa subtitrările. Doar faceți clic pe cele trei puncte din partea dreaptă sus și din meniu selectați Captions. Aici puteți activa subtitrările pentru videoclip și acestea sunt afișate pe ecran pentru a putea fi vizionate.

Vizionează videoclipuri pe VR

Dacă aveți un set de căști VR bune și doriți să vizionați videoclipuri pe căștile VR, le puteți activa cu ușurință din aplicație. Faceți clic pe cele trei puncte, și din meniu selectați opțiunea „View on cardboard„. Acest lucru va permite o experiență VR excelentă pentru videoclipuri.

Redarea următoarelor videoclipuri

Trucuri Youtube pentru un telefon Android redare automata la videoclipuri

Dacă doriți să urmăriți un alt videoclip automat, cea mai bună opțiune este să activați redarea automată pentru următorul videoclip. Puteți glisa opțiunea de sub videoclip pentru a activa redarea automată. Redarea automată a videoclipurilor poate fi activată și din setările aplicației, în setările generale.

Descarcă videoclipuri pentru vizionarea offline

Trucuri Youtube pentru un telefon Android descarca video
Pentru a viziona videoclipurile offline, opțiunea perfectă este să le descărcați. Aplicația YouTube oferă o opțiune pentru a descărca videoclipuri și a le salva pe dispozitiv. Puteți alege dimensiunea videoclipurilor în funcție de rezoluția acestora. Limita maximă de descărcare se bazează pe spațiul de stocare care îl aveți pe dispozitiv. Odată ce ați vizionat videoclipurile, le puteți șterge pe toate pentru a salva spațiul intern de stocare din telefon.

Dacă nu știți cum să ascultați muzică în fundal pe Android sau iPhone, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Ascultă muzica de pe Youtube în fundal pe Android.