Trucuri neștiute pentru Samsung Galaxy S9

Trucuri neștiute pentru Samsung Galaxy S9. Telefoanele inteligente sunt dotate cu atât de multe caracteristici încât este posibil să nu știți de ce este capabil un telefon. Citiți cu atenție acest articol și veți învăța câteva trucuri pentru Samsung Galaxy S9.

Trucuri neștiute pentru Samsung Galaxy S9

Galaxy S9 și S9 + sunt telefoane uimitoare, dar Samsung are atât de multe caracteristici încât este dificil să știi exact ce poate face telefonul. Multe lucruri nu le știți, mai ales dacă nu explorați întreaga interfață și meniul de setări. Mai jos veți vedea câteva sfaturi și trucuri pentru a profita la maxim de un Galaxy S9.

Ecranul principal în mod orizontal

Acest lucru este foarte util și din anumite motive nu este pornit în mod implicit. Acesta vă permite să vedeți ecranul principal în mod orizontal, acest lucru este la îndemână atunci când ieșiți dintr-un video sau joc și telefonul este în poziție orizontală.

Pentru a porni acest lucru mergeți la Settings > Display > Home screen > Portrait mode only

Glisează notificările oriunde pe ecran

Un ecran cu un raport înalt de aspect, cum ar fi S9, înseamnă și o mișcare în plus pentru a ajunge în partea de sus, dacă aveți nevoie să treceți prin glisare în jos panoul de notificare și setări rapide. Ei bine, acest lucru se poate face mult mai ușor cu o schimbare de setare, astfel încât să puteți glisa în jos de oriunde.

Pentru a porni acest lucru apăsați lung ecranul de pornire> Home Screen Settings > Quick-open notification panel.

Rezoluția ecranului

Deși Galaxy S9 are un ecran Quad HD +, nu este setat la această rezoluție în mod implicit. Acesta vă va arăta Full HD +, astfel încât va trebui să mergeți în meniul de setări pentru a schimba. De asemenea, puteți folosi HD + dacă doriți ca bateria telefonului să dureze mai mult.

Pentru acest lucru mergeți la Settings > Display > Screen resolution

Ecranul Edge

Unul dintre lucrurile bune pe un S9 este Infinity Display. Aceasta include o serie de panouri care oferă acces rapid la aplicații și contacte, precum și unele iluminări utile.

Pentru mai multe detalii mergeți la Settings > Display >Edge screen

Sensibilitatea ecranului

Trucuri neștiute pentru Samsung Galaxy S9 folie de protectie sensibilitate ecran

Dacă ați pus o folie de protecție pe ecran, atunci este posibil ca afișajul să fie mai puțin receptiv. Ce puteți face este să mergeți în setări și să creșteți sensibilitatea.

Settings > Advanced features > Touch sensitivity

Modul ecranului

Pe lângă modificările de mai sus, puteți schimba și modul în care este afișat ecranul. Dacă credeți că culorile și alte setări nu sunt conforme cu gustul vostru, încercați una dintre opțiunile cum ar fi Adaptive Display, AMOLED cinema, AMOLED photo și Basic. De asemenea, puteți controla temperatura prin activarea opțiunilor avansate și reglarea RGB.

Settings > Display > Screen mode

Dual Messenger

Utilizarea mai multor conturi pe aplicații cum ar fi Facebook, Messenger și WhatsApp poate fi un lucru bun și de ajutor, deci de ce să nu verificați această caracteristică pe S9. Dual Messenger vă permite să descărcați o a doua versiune a aceleiași aplicații, astfel încât să puteți comuta cu ușurință între conturi.

Settings > Advanced features > Dual Messenger

Dacă folosiți Youtube pe un dispozitiv mobil, avem câteva sfaturi pentru voi aici. Trucuri Youtube pentru un telefon sau tabletă Android.