Trimite fișiere video mari prin email

Trimite fișiere video mari prin email. În acest articol vom vorbi despre modul de trimitere a fișierelor video cu dimensiuni mari de GB, gratis bineînțeles.

Trimite fișiere video mari prin email

Întotdeauna a fost ușor să trimiteți fotografii prietenilor deoarece nu conțin multe date. Trimiterea videoclipurilor, este de obicei mult mai dificilă, mai ales dacă acestea sunt mari. Vă vom arăta o modalitate rapidă și ușoară de a trimite fișiere video mari prietenilor sau colegilor.

Trimite fișiere video mari prin Cloud

Dacă citiți acest articol, probabil că doriți să trimiteți fișiere video, nu să le distribuiți pe YouTube sau pe Facebook. Una dintre cele mai bune metode de a face acest lucru este de a utiliza un serviciu de cloud.

Dropbox și Google Drive sunt două dintre cele mai populare servicii, și sunt utile pentru toate nevoile de stocare.

După ce vă conectați la serviciul de stocare, puteți să încărcați un fișier în cloud și să îl descărcați din nou de oriunde aveți acces la o conexiune internet. De asemenea, puteți distribui fișierele și cu alte persoane, va trebui doar să le acordați acces pentru descărcare.

Trimite fișiere mari prin email

Dacă sunteți în căutarea unei soluții rapide și simple pentru a trimite un fișier mare, atunci nu pierdeți timpul în căutări și încercați serviciul gratuit WeTransfer.

Acest serviciu va trimite gratuit fișiere mari pentru voi prin e-mail (mărime 2 GB), deși serviciul are și o opțiune la plată care are mai multe beneficii.

Pur și simplu accesați site-ul WeTransfer.com, selectați Free sau Premium și veți vedea ecranul din imaginea de mai jos.

Cum se trimite fișiere video mari gratuit

  • Încărcați fișierul pe care doriți să-l trimiteți utilizând opțiunea Add your files
  • Introduceți adresa de e-mail a persoanei la care trimiteți fișierul
  • Introduceți adresa voastră de e-mail
  • Adăugați un mesaj dacă doriți

După ce ați terminat acest lucru, apăsați pe Transfer și fișierul vostru va fi încărcat. Destinatarul fișierului va primi un e-mail de la WeTransfer. Acest e-mail va conține un link pentru a descărca fișierul. Simplu nu?

Dacă doriți să încărcați fișiere mari fără limită de dimensiune, avem un articol dedicat acestui subiect. Încarcă fișiere mari gratis pe net upload fără limită.