Încarcă fișiere mari gratis pe net upload fără limită

Încărca fișiere mari gratis pe net upload fără limită. Nu știi unde să încarci fișiere video, audio sau jocuri ISO gratuit? Vom vorbi despre un serviciu online gratuit unde puteți încărca fișiere mari fără limită de GB. Citiți în continuare acest articol și veți afla cum se numește acest site care oferă utilizatorilor spațiu nelimitat de stocare.

Încărca fișiere mari gratis pe net upload fără limită

Încărca fișiere mari gratis upload fără limită

V-ați dorit vreodată să transferați fișiere mari, dar majoritatea serviciilor online au o limită pentru dimensiunea fișierelor? Smash este un nou serviciu de transfer fișiere în care puteți încărca fișiere fără limită de dimensiune, apoi le puteți trimite prietenilor aceste fișiere mari cu mulți GB.

Smash are o interfață foarte simplă în care puteți selecta pur și simplu fișierul pe care doriți să-l încărcați, apoi introduceți e-mailul persoanei la care doriți să trimiteți fișierul și Smash se va ocupa de restul.

Puteți să faceți clic direct pe interfața site-ului pentru a selecta fișierele sau puteți pune fișierele direct pe interfață. De asemenea, se poate  adăuga mai multe fișiere simultan, iar după ce ați terminat cu selectarea fișierelor, veți primi două opțiuni pentru distribuirea fișierelor. Puteți să le trimiteți prin e-mail sau să trimiteți link-ul primit.

Încărca fișiere mari gratis pe net upload fără limită site interfata

Dacă doriți să partajați fișierele prin link, aveți o opțiune de a personaliza link-ul și de a adăuga un titlu la acesta. Alte opțiuni pentru a personaliza link-ul sunt adăugarea unei culori de fundal, chiar și la text, puteți selecta durata pentru cât timp fișierul va fi disponibil și, de asemenea, puteți pune o parolă la link. Dacă doriți să știți când fișierul este descărcat, puteți selecta să primiți o notificare.

Caracteristicile site-ului Smash:

  • Nu are reclame
  • Nu are limită pentru dimensiunea fișierelor
  • Fișiere sunt stocate timp de 14 zile
  • Puteți previzualiza fișierele înainte să le descărcați (imagini, videoclipuri)
  • Link-ul de download poate fi personalizat

Smash arată ca un serviciu promițător, mai ales că nu are limită pentru dimensiunea fișierelor. Dar acum, serviciul este limitat doar pentru web, dar posibil că în viitor o să fie și o aplicație Android sau iOS pentru a partaja fișiere cu ușurință de pe smartphone-uri.

Dacă doriți să încercați acest serviciu de upload fișiere mari, conectați-vă la site-ul fromsmash.com și bucurați-vă de opțiunea fără limită la fișiere.

Înainte să încărcați fișierele și să le trimiteți prietenilor, asigurați-vă că fișierele nu conțin viruși. Dacă nu aveți un antivirus pe calculator sau laptop, avem un articol cu cele mai bune programe antivirus aici. Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator.