Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator

Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator. Cauți un program antivirus gratis? Ai un virus sau malware pe PC sau laptop și nu știi cum poate fi eliminat? Vom vorbi despre cele mai bune programe antivirus din 2019.

Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator

Mai jos veți găsi cele mai bune programe de eliminat viruși (desigur cele mai bune în opinia noastră) nu vă rămâne decât să descărcați programul care credeți că vă poate satisface nevoile necesare cu viruși sau malware.

Programele antivirus despre care vom vorbi sunt gratuite cel puțin în versiunea lor de bază, și de asemenea sunt disponibile pentru Windows, MacOS sau Linux.

Microsoft Security Essentials

Programe de șters viruși din calculator sau laptop Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials este unul dintre cele mai bune programe pentru a elimina viruși dintr-un PC sau laptop cu Windows. Programul este mic, și foarte rapid, tocmai pentru că a fost dezvoltat de Microsoft, se integrează perfect cu toate versiunile de Windows, acesta asigură o protecție completă împotriva la viruși sau malware de diferite tipuri.

Microsoft Security Essentials vă permite să configurați scanări programate pentru a verifica automat starea sistemului în zilele prestabilite și este echipat cu o protecție eficientă în timp real. Programul este destul de bun iar baza de date pentru viruși este actualizată în fiecare zi. Pentru download click aici.

Avast Free Antivirus

Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator Avast Antivirus

Avast Antivirus este unul dintre cele mai populare programe de antivirus pentru Windows. Acesta are o interfață de utilizator foarte precisă și un motor de scanare foarte rapid. Permite protejarea eficientă a sistemului, de la navigarea pe internet la fișierele locale, iar baza de date pentru antivirus este actualizată foarte des. Pentru download click aici.

Avira AntiVirus

Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator Avira AntiVirus

Deși în cele mai recente versiuni nu a reușit să convingă foarte mulți utilizatori așa cum a făcut-o în trecut (datorită și la concurență), Avira AntiVirus rămâne unul dintre programele care elimină virușii periculoși din Windows.

Versiunea gratuită oferă un nivel excelent de protecție în timp real, dar nu include scanarea e-mailului și are unele probleme cu actualizările definițiilor antivirus, care uneori nu sunt descărcate din cauza serverelor. Interfața de utilizator este foarte clară și este ușor de utilizat chiar și pentru utilizatorii mai puțin experimentați. Pentru download click aici.

AVG Antivirus

Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator sau alptop AVG

Până acum câțiva ani a fost unul dintre cele mai bune programe gratuite de eliminat viruși, a pierdut mult în fața altor programe din această categorie, dar rămâne unul dintre cele mai fiabile programe pentru protecția antivirus pe PC sau laptop.

AVG este disponibil în două versiuni, una gratuită și una la plată. Versiunea gratuita este destul de bună și asigură o scanare rapidă a sistemului, dar nu include toate caracteristicile avansate din versiunea la plată. Pentru download click aici.

Clamav

Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator Clamav

Clamav este un antivirus open source gratuit și este disponibil nu numai pentru Windows, ci și Mac OS X și Linux. Nu este la fel de eficient ca și alte programe antivirus, dar este soluția ideală pentru utilizatorii de sisteme de operare OS X și Linux care au nevoie să partajeze fișiere cu utilizatorii de Windows și doresc să controleze siguranța acestora.

Nu are un modul de protecție în timp real și este disponibil în diverse versiuni: cele mai cunoscute sunt ClamWin pentru Windows și ClamXav pentru Mac OS X. Pentru download click aici.

Malwarebytes Anti-malware

Antivirus 2019 programe de șters viruși din calculator Malwarebytes Anti-malware

Malwarebytes Anti-Malware nu este un antivirus real, ci un program pentru malware care poate monitoriza starea de sănătate a calculatorului și poate elimina diverse tipuri de malware, cum ar fi viermi, worm, troieni, rootkit-uri, rogue, dialers, spyware și multe altele.

Programul este disponibil în două versiuni, una gratuită și una la plată. Versiunea gratuită nu are protecție în timp real și nu include caracteristici avansate de scanare. Este foarte eficient, capabil să identifice unele amenințări care scapă adesea programelor antivirus, iar baza de date pentru anti-malware este actualizată foarte des. Pentru download click aici.

Antivirus 2019 programe de șters viruși

Dacă căutați alternative gratuite la programele antivirus menționate mai sus, puteți încerca alte programe. Programele de mai jos sunt asemănătoare cu cele din lista de mai sus și de asemenea, compatibile cu principalul sistem operativ Windows.

  • Bitdefender Free
  • Kaspersky Free
  • Comodo Antivirus
  • 360 Total Security
  • Panda Free Antivirus

Un alt articol mai detaliat cu cele mai bune programe antivirus din 2019, găsiți aici. Cel mai bun antivirus gratuit din 2019 lista celor mai bune.