Transformă documente PDF în fișiere RTF

Transformă documente PDF în fișiere RTF. PDF-ul este fără îndoială unul dintre cele mai răspândite și mai utilizate formate pentru documente.

Transformă documente PDF în fișiere RTF

De fapt, este un format care nu este ușor de modificat și că, indiferent de programul folosit pentru vizualizare și sistemul de operare în uz, el păstrează întotdeauna caracteristicile fontului și aspectul neschimbat.

Cu toate acestea, se întâmplă deseori să acționați asupra fișierelor PDF și să extrageți o parte din elementele textuale conținute în fișier, sau trebuie să transformați întregul document într-un fișier de text.

Pentru a efectua aceste operațiuni, programul utilizat pentru a vizualiza documentele PDF este insuficient, oferind utilizatorului posibilitatea de a recurge la utilizarea de resurse suplimentare.

În acest caz, un program special precum PDF Shaper poate fi foarte util.

Aceasta este un program complet gratuit care poate fi utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată ce se utilizează, vă permite să convertiți fișiere PDF în format RTF și să acționați asupra mai multor elemente simultan.

Programul acceptă fișiere protejate cu parolă, text Unicode, formatare cu file și diverse alte caracteristici specifice fișierelor PDF.

Interfața principală a programului este formată din trei file.

Din fila Single file, puteți selecta doar un singur fișier PDF și puteți efectua conversia în format RTF, având și posibilitatea de a indica anumite pagini care trebuiesc convertite.

Din fila Multiple files este posibil să convertiți mai multe fișiere PDF simultan, specificând dosarul de destinație.

Din fila Options puteți modifica unele setări la program și să alegeți elementele pe care să le ignorați în timpul fazei de conversie (de exemplu, imagini, tabele etc.).

Pentru a descărca acest program care transformă documente PDF în fișiere RTF, conectați-vă la site-ul softpedia și în caseta de căutare din partea dreapta sus căutați PDF Shaper. Posibil că veți găsi o versiune mai nouă a programului, dar în mare parte programul face același lucru.

Dacă doriți să comprimați documente PDF, avem un articol care vă poate fi de folos aici. Program pentru comprimare documente PDF.