Program pentru comprimare documente PDF

Program pentru comprimare documente PDF. PDF-urile sunt fără îndoială unele dintre cele mai răspândite și mai utilizate formate de fișiere, mai ales în toate cazurile în care este necesar să se partajeze documente cu alți utilizatori.

Program pentru comprimare documente PDF

Documentele în format PDF ocupă însă, cu același conținut, o cantitate mai mare de spațiu decât fișierele în format .txt, .doc și .rtf.

Pentru a rezolva acest lucru într-un mod simplu dar eficient, este posibil să folosiți un program special, cum ar fi ORPALIS PDF Reducer Free.

Acesta este un program gratuit care este compatibil cu toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți și pe 64 de biți), care, odată ce este folosit, vă permite să reduceți dimensiunea documentelor PDF fără a pierde calitatea documentelor.

Programul are o interfață de utilizator destul de simplă și intuitivă (se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol) și permite utilizatorului să seteze diferiți parametri pentru a personaliza procesul de compresie în cel mai bun mod posibil.

Folosirea programului ORPALIS PDF Reducer Free este foarte simplă, deoarece după pornirea software-ului este suficient să selectați fișierul pe care doriți să acționați, să indicați dosarul de ieșire și să începeți procesul făcând clic pe butonul Start batch.

ORPALIS PDF Reducer Free integrează, de asemenea, alte caracteristici interesante cum ar fi, de exemplu, o opțiune prin care să se permită recunoașterea culorilor, una prin care se realizează compresia imaginilor, și cea care vă permite să setați rezoluția în DPI.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că ORPALIS PDF Reducer Free este disponibil într-o versiune la plată și costă 199 dolari, desigur în acest caz oferă o serie de caracteristici suplimentare.

Pentru a descărca acest program pentru comprimare documente PDF, conectați-vă la site-ul Orpalis și faceți clic pe Butonul Free Download.

Dacă căutați un program de convertit PDF-uri în EXE, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Program de editat PDF și convertit în EXE.