Program de editat PDF și convertit în EXE

Program de editat PDF și convertit în EXE. Programe care oferă posibilitatea de a edita și converti fișiere în format PDF, există multe pe internet. Unele mai bune iar altele mai rele. Noi vom vorbi despre PDFCool PDF Editor, un program gratuit pentru acest scop.

Program de editat PDF și convertit în EXE

Ce are așa de special programul PDFCool PDF Editor? O să aflăm imediat!

PDFCool PDF Editor este un program gratuit care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) acesta are o interfață de utilizator foarte simplă (se poate vedea acest lucru în imaginea de la începutul acestui articol). Odată ce este folosit, programul vă permite să deschideți și să vizualizați fișiere PDF, să le editați și să le convertiți în mai multe formate diferite.

În detaliu, PDFCool PDF Editor vă permite să editați fișiere PDF existente, dar și să creați documente de la zero, de asemenea oferă posibilitatea de a extrage elemente specifice (cum ar fi imagini și text) din documente și de a adăuga imagini în PDF-uri create deja.

PDFCool PDF Editor vă permite să convertiți PDF-uri în diverse formate, cum ar fi DOC, HTML, PNG, JPEG, RTF, TXT, XLS, PPT, POT, EMF, WMF și SVG. De asemenea, vă permite să transformați PDF-urile într-un fișier executabil, așa puteți folosi documentele și pe computere unde nu este disponibil un cititor special.

Printre alte caracteristici interesante la programul PDFCool PDF Editor nu lipsește cea care să extragă anumite pagini dintr-un document și cea care permite unirea documentelor, duplicarea acestora și efectuarea altor operații.

Pentru a descărca acest program de editat PDF-uri, conectați-vă la site-ul Softpedia și faceți clic pe butonul Download Now, din partea stângă pe pagina de internet. După ce ați descărcat programul pe PC sau laptop, faceți dublu clic pe fișierul .exe și urmați instrucțiunile de instalare.

Dacă căutați un program de făcut PDF-uri din poze, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Program de făcut PDF din poze JPGasPDF.