Upgrade la Windows 10 gratuit pe PC sau laptop

Upgrade la Windows 10 gratuit pe PC sau laptop. Oferta gratuită de upgrade la Windows 10 este încheiată oficial. Dar, neoficial, copii gratuite de Windows 10 sunt încă disponibile.

Upgrade la Windows 10 gratuit pe un PC sau laptop

Există câteva moduri în care puteți obține în continuare Windows 10 gratuit, fără a utiliza o licență piratată. Puteți instala Windows 10 cu o cheie de Windows 7 sau 8 sau puteți instala Windows fără o cheie, va funcționa foarte bine, cu excepția unui mic filigran amintindu-vă să achiziționați o licență. Mai jos veți vedea toate modurile în care puteți face upgrade la Windows 10 gratuit.

Upgrade la Windows 10 cu o cheie de Windows 7 sau 8.1

Upgrade la Windows 10 cu o cheie de Windows 7

În timp ce nu mai puteți utiliza instrumentul „Get Windows 10” pentru a face upgrade de la Windows 7, 8 sau 8.1, este încă posibilă descărcarea de la Microsoft a instrumentului de instalare (Media creation tool), și apoi va trebui să folosiți o cheie de Windows 7, 8 sau 8.1 când îl instalați. Am testat această metodă încă o dată pe 5 ianuarie 2018 și încă funcționează.

Windows va contacta serverele de activare la Microsoft și va confirma faptul că cheia pentru versiunea anterioară la Windows este reală. Dacă este, Windows 10 va fi instalat și activat pe PC-ul vostru. PC-ul achiziționează o licență digitală și puteți continua să utilizați și reinstalați Windows 10 pe el în viitor. Dacă intrați în Settings> Update and security> veți vedea scris Windows is activated with a digital license.

Microsoft nu a comunicat dacă va bloca această metodă în viitor. Dar funcționează chiar și acum. Chiar dacă Microsoft blochează acestă șmecherie în viitor, PC-ul va păstra licența digitală, iar Windows 10 va rămâne activat.

Reinstalare Windows 10 dacă a fost actualizat

reinstalare windows

Dacă ați profitat de orice ofertă gratuită de upgrade, fie oferta inițială gratuită de upgrade în cursul primului an, fie instalând Windows 10 și furnizând o cheie pentru o versiune anterioară de Windows, puteți continua să obțineți Windows 10 gratuit pe același calculator.

Pentru a face acest lucru, descărcați instrumentul Media creation tool pentru Windows 10 și instalați-l pe calculatorul vostru. Nu furnizați nicio cheie în timpul procesului de instalare. Ar trebui să se activeze automat după ce contactează serverele Microsoft.

Desigur, puteți face acest lucru numai dacă ați făcut deja upgrade la Windows 10, dar puteți continua să instalați Windows 10 gratuit pe același calculator în viitor, chiar dacă înlocuiți hard disk-ul sau alte componente. Noul expert de activare din actualizarea Anniversary din Windows 10 vă va ajuta chiar să depanați modificările hardware și să reasociați licența digitală cu PC-ul corect.

Cum ignori cheia și avertismentele de activare

treci de cheie

Iată secretul! Nu aveți nevoie să furnizați o cheie de produs pentru a instala Windows 10. Puteți descărca instrumentul Media creation tool pentru Windows 10 de pe site-ul Microsoft și instalați-l pe PC, în Boot Camp pe un Mac sau într-o mașină virtuală fără a oferi o cheie de produs. Windows va continua să funcționeze în mod normal și puteți face practic ceea ce doriți.

Windows 10 va continua să ceară să îl activați, și nu vă va permite să schimbați câteva dintre opțiunile din Settings> Personalization, dar altfel va funcționa foarte bine. Nu este ceva ce ar trebui să faceți în mod necesar pe calculatorul principal de lucru, dar este o modalitate foarte convenabilă de a configura o mașină virtuală rapidă, de a testa Windows 10 pe un PC/laptop, sau de a instala Windows 10 în Boot Camp. Puteți plăti chiar să faceți upgrade la o versiune legală, pentru Windows 10 din interiorul sistemului Windows neactivat după ce l-ați instalat.

Acest lucru nu este permis tehnic de Microsoft, dar ei au proiectat în mod special Windows-sul să funcționeze în acest fel. Dacă Microsoft nu dorește ca oamenii să facă acest lucru, ar putea să oprească această funcție în Windows pentru a bloca acest lucru în viitor. Dar Windows a lucrat astfel de ani de zile. Acest lucru a fost posibil chiar și cu Windows 7.

Puteți accesa, de asemenea, site-ul web Microsoft pentru a descărca o versiune de încercare timp de 90 de zile pentru Windows 10 Enterprise. Acesta va continua să funcționeze timp de 90 de zile, aproximativ trei luni. Este destinat organizațiilor să testeze Windows 10 Enterprise.

Această copie de încercare vine cu funcțiile suplimentare încorporate în Windows 10 Enterprise, deci este și o modalitate convenabilă de a testa aceste caracteristici. Cu toate acestea, puteți actualiza orice ediție de Windows 10 în ediția Enterprise dacă aveți o cheie.

Din păcate, alte oferte gratuite, cum ar fi oferta de accesibilitate de la Microsoft, nu mai este disponibilă. Dar aceste metode ar trebui să vă rezolve problemele.

Desigur, puteți cumpăra și un PC nou care vine cu Windows 10. Dar nu va fi chiar așa de ieftin, deoarece producătorul trebuie să plătească pentru licența Windows. Dar, dacă doriți să faceți upgrade de la Windows 7, 8 sau 8.1, este mult mai bine să cumpărați un calculator nou care vine cu Windows 10, în loc să cheltuiți banii pe o licență Windows 10 Home ca să actualizați un calculator vechi.

Dacă aveți probleme și nu puteți actualiza PC-ul sau laptopul, avem un articol care vă poate fi de folos. Rezolvă problemele de actualizare la Windows.

Comments 1

  • Eu am un laptop cu 1 gb de ram si merge windows xp perfect , recunosc ascult doar muzica le el dar na ce sa fac atat timp cat nu se blocheaza pentru mine este ok. Stiu ca nu pot instala Windows 10, dar cu windows 10 ce poti face daca folosesti un laptop doar pentru muzica pe Youtube, parerea mea nu se merita sa platesti nimic cat merge merge!