Teme pentru telefon Huawei gratis (P20 Lite, P10, P9, P8)

Teme pentru telefon Huawei gratis (P20 Lite, P10, P9, P8). Ați achiziționat un smartphone nou Huawei și, după ce l-ați pornit și l-ați configurat cu aplicațiile preferate, ați decis să personalizați ecranul cu o temă frumoasă?

Teme pentru telefon Huawei gratis (P20 Lite, P10, P9, P8)

Dacă răspunsul este da ați ajuns la locul potrivit. În acest articol veți găsi cele mai bune teme pentru un telefon Huawei.

Informații preliminare

Dacă doriți să instalați teme noi pe smartphone-ul vostru Huawei, în următoarele capitole vă voi oferi cele mai bune soluții care vă pot fi de folos. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți un expert în tehnologie, deoarece operațiunile pe care vi le voi arăta sunt simple și imediate, datorită integrării unei aplicații native pe dispozitivele Huawei, vă permite să instalați cu ușurință noi teme EMUI.

Vă sfătuiesc să nu utilizați teme care nu sunt proiectate pentru EMUI, deoarece puteți avea probleme în accesarea unor funcții ale dispozitivului sau navigarea pe interfața de utilizator a acestei versiuni personalizate de Android.

Dacă nu vă place interfața EMUI, vă puteți baza pe alte soluții care vă permit să înlocuiți interfața EMUI la Huawei cu alte interfețe de utilizator personalizate, astfel încât să instalați diferite teme pe dispozitivul vostru.

Teme pentru telefon Huawei gratis

Dacă sunteți interesat de temele pentru EMUI, mai jos veți găsi câteva care sper că vă vor interesa. Cele pe care vi le voi prezenta sunt teme care pot fi descărcate gratuit din aplicația Themes, dar vă puteți baza și pe cele la plată, care sunt în magazinul virtual Huawei.

Când porniți aplicația Themes, vi se prezintă două secțiuni, pentru teme recomandate și categorii, selectați o temă și apăsați butonul Utilizați.

Folosind pictograma lupă, puteți căuta în schimb teme, cum ar fi cele pe care le voi enumera mai jos. Alegeți o temă și atingeți pe butonul Download. Dacă vedeți un avertisment care solicită permisiunea de a instala componente suplimentare, apăsați butonul de confirmare corespunzător. În cele din urmă, apăsați butonul Utilizați pentru a activa tema.

Dacă doriți să vă întoarceți la tema inițială Huawei, trebuie doar să lansați aplicația Themes și să selectați secțiunea personală, aflată mai jos. Derulați în jos pe ecran și alegeți una dintre temele predefinite din telefon, apoi pentru activare apăsați butonul de confirmare.

X More

X More este o temă gratuită însoțită de un fundal cu o panoramă în nuanțe de liliac. Există, de asemenea, un set de icoane personalizate, mai mici decât cele implicite, cu un stil simplu și bine întreținut. Marginile icoanelor au colțuri rotunjite pentru un aspect modern. De asemenea, atunci când blocați ecranul, atingând de două ori pe ceas, puteți accesa anumite setări din temă.

LC_Mountain Jupiter

LC_Mountain Jupiter

LC_Mountain Jupiter este o altă temă EMUI gratuită care aduce unele modificări la pictogramele aplicațiilor. De fapt, acestea sunt prezente în ecranul de pornire și sunt rotunde cu un stil grafic captivant. O imagine este setată automat pe ecranul de pornire reprezentând un peisaj montan, cu planeta Jupiter în fundal.

Elemental Battle

Printre temele gratuite pe care le puteți descărca pentru EMUI, vă recomand, de asemenea, Elemental Battle: așa cum indică și numele, imaginea de fundal și imaginea de blocare a ecranului reprezintă apă și foc.

Pe lângă fundalul din această temă, setul de pictograme de sistem este, de asemenea, modificat. Acestea sunt pătrate cu colțurile rotunjite pe o bază neagră, pentru a le face mai marcate pe imaginea de fundal implicită a ecranului de pornire.

Arc-Light

Arc-Light

Tema Arc-Light este gratuită și vă permite să setați un ton complet închis atât imaginii de fundal, cât și setului de pictograme. Fundalul, de fapt, este o compoziție abstractă în nuanțe de negru, în timp ce icoanele sunt întunecate și pătrate, cu efect de tridimensionalitate și nuanțe de culori tipice lămpilor fluorescente. În plus, ecranul de blocare este format dintr-o imagine formată dintr-o textură care simulează un plastic de culoare închisă.

French Polynesia3

French Polynesia3

O altă temă care s-ar putea să vă placă este French Polynesia3, aceasta face parte dintr-o altă serie de teme a aceluiași autor, The Explorers, care se bazează pe fotografiile realizate în unele locații din întreaga lume.

Setul de icoane este bine îngrijit, acestea sunt mici, cu colțuri rotunjite și au o culoare care amintește foarte mult de natură. În plus, pe lângă imaginea de fundal care reprezintă un peisaj frumos, în ecranul de blocare sunt afișate trei imagini, care pot fi defilate prin atingerea dublă a ecranului.

În cele din urmă, afișarea ceasului și a calendarului în ecranul de blocare a fost modificată, așezând informațiile pe marginea din dreapta, astfel încât să se vadă mai bine fotografiile în fundal.

Alone Boy

Alone Boy

O temă diferită de toate cele văzute până acum este Alone Boy, care vine cu o imagine pe ecranul de pornire care reprezintă un personaj desenat pe un fundal întunecat. Tema este echipată cu un set de icoane desenate manual, care nu au margini, așadar, au un fundal transparent care se îmbină cu fundalul întunecat al ecranului de pornire.

Ecranul de blocare este foarte simplu și minim, și prezintă doar câteva elemente cum ar fi timpul și calendarul, acestea sunt poziționate în zona de sus, cu o dimensiune de text mai mică decât tema implicită.

Toot Face

Toot Face este o altă temă interesantă, cu un stil complet desene animat. Setul de icoane cu care vine este format din desene simple, care nu au margini. Fiecare desen reprezintă o pictogramă a aplicațiilor preinstalate pe smartphone-ul Huawei. Fundalul este, de asemenea, foarte simplu, cu mici desene de contur. În ecranul de blocare, fundalul ecranului de pornire este cu fața unei pisici desenate.

Alte teme pentru Huawei

Alte teme pentru Huawei

Pe lângă temele pe care le-am menționat în acest articol, care se bazează pe EMUI, puteți descărca și altele, precum cele oferite de Nova Launcher, celebrul lansator Android, foarte apreciat de utilizatori. (Launchere Android cel mai bun lansator pentru Android).

Acest lansator vă permite să schimbați ecranul de pornire Android, înlocuindu-l pe cel EMUI, garantând accesul la funcții suplimentare și personalizarea ecranului de pornire. Mai mult, prin secțiunea specifică din aplicația Nova Launcher, puteți modifica setul de pictograme descărcând numeroase pachete de pictograme disponibile în Play Store.