Launchere Android cel mai bun lansator pentru Android

Launchere Android cel mai bun lansator pentru Android. Vom vorbi despre câteva aplicații Launcher (lansator) pentru un telefon Android 7.0 Nougat.

Launchere Android cel mai bun lansator pentru Android

Google a lansat versiunea de Android, Nougat sau Android 7.0. Această actualizare aduce o interfață nouă și noi caracteristici, îmbunătățite. Dar nu toate telefoanele au actualizarea Android Nougat.

Dacă doriți să testați Android Nougat pe telefonul vostru, trebuie să încercați cu aplicații Launcher. Aceste Launchere pentru Android 7.0 oferă aproape aceiași interfață de utilizator și caracteristici pentru versiunile existente de Android.

Deci, mai jos veți vedea lista de lansatoare (Launchere) pentru Android 7.0 Nougat disponibile în magazinul Google Pay.

Launchere Android: Nougat Launcher

Launchere Android cel mai bun lansator pentru Android Nougat Launcher

Nougat Launcher este un lansator pentru Android 7.0 Nougat cu multe caracteristici îmbunătățite, de asemenea este disponibil și pentru dispozitive Android 4.1+. Puteți obține experiența nativă Android, cu multe caracteristici îmbunătățite la îndemână. De asemenea, acceptă teme, pictograme, și puteți personaliza stilul.

O altă caracteristică a acestui Launcher, include capacitatea de a ascunde sau de a bloca aplicațiile pentru confidențialitate. Aplicația este disponibilă în Google Play.

Aplicații Launcher Android: N Launcher

Launchere Android cel mai bun lansator pentru Android N Launcher

N Launcher se bazează pe Android 7.0 și suportă dispozitive cu Android 4.1+. Acesta este un alt Launcher cu animație și design în stil Android 7.0 Nougat. De asemenea, vine cu un sertar vertical și o bară de derulare A-Z. Acesta acceptă widget-urile stilului Nougat, puteți personaliza dimensiunea la pictograme, aspectul și culorile din setări.

Aplicația o puteți descărca din Magazin Play.

IN Launcher

Launchere Android cel mai bun lansator pentru Android IN Launcher

IN Launcher este un alt lansator pentru Android 7.0 care are o mulțime de opțiuni de personalizare. Este un lansator modern, cu suport pentru 1000 de teme și pictograme, acesta vine cu sertar vertical stil Android 7.1. Există, de asemenea, suport pentru stilul cu trei sertare, deci aveți posibilitatea de a alege. Aplicația vine, cu suport pentru bara laterală a-z pentru localizarea rapidă a aplicațiilor.

Aplicația o puteți descărca din Google Play.

Dacă doriți să aveți colţurile rotunjite pe telefon la fel ca Samsung Galaxy S8, citiți acest articol. Colţuri rotunjite pe Android la fel ca Samsung Galaxy S8.