Colţuri rotunjite pe Android la fel ca Samsung Galaxy S8

Colţuri rotunjite pe Android la fel ca Samsung Galaxy S8. Telefonul Samsung Galaxy S8 are una dintre cele mai bune caracteristici pentru ecranul infinit cu colțuri rotunjite. Ecranul cu colturi rotunjite pe Galaxy S8 este o funcție pe care o puteți folosi din panoul Quad HD.

Colţuri rotunjite pe Android la fel ca Samsung Galaxy S8

Acum, dacă vă place colțurile rotunjite ca pe Galaxy S8, puteți obține un efect similar pe telefonul Android. Rounded Corner pentru Android este o aplicație gratuită care vă permite să faceți ecranul curbat și colțurile rotunjite, cum are telefoanele LG G6 sau Samsung Galaxy S8.

Colţuri rotunjite pe Android

Colţuri rotunjite pe Android

Odată ce aplicația este instalată, puteți avea colturile rotunjite pe telefon, desigur acest lucru poate fi personalizat. În timp ce versiunea gratuită a aplicației oferă doar un singur model, versiunea Pro care este la plată are 40 de stiluri de colțuri rotunjite, 24 de cadre de ecran pentru a obține efecte 3d cum ar fi ecranul curbat și multe efecte pentru ecran și, de asemenea, 60 de filtre suprapuse pentru colțuri.

Aplicația solicită două permisiuni:

  • System overlay – utilizat pentru colțuri și filtre deasupra altor aplicații.
  • Accessibility Service – numai pentru a rula serviciul de aplicații.

Caracteristicile aplicației:

  • Schimbați dimensiunea, culoarea, transparența colțurilor, cadrele și filtrele.
  • Opțiune rotundă peste bara de stare, sau bara de navigare.
  • Puteți selecta în care colț va fi aplicat efectul.
  • Această aplicație a fost optimizată, astfel încât consumă foarte puțină memorie și baterie.

În timp ce aplicația este gratuită, posibil că veți vedea anunțuri, dar acestea nu sunt de tip pop-up. În unele dintre ROM-urile personalizate cum ar fi EMUI (Honour) sau MIUI (Xiaomi), trebuie să accesați ecranul Installed Apps-> Rounded Corner și apoi să oferiți permisiunile necesare pentru suprapunere. Acestea sunt disponibile în managerul de permisiuni din interfața de utilizator respectivă.

Aplicația funcționează perfect pe toate smartphone-urile Android și a fost încercată și pe Nokia 3. Aplicația o puteți descărca din Magazinul Google Play.

Dacă doriți să deblocați dispozitivul android cu Google Assistant, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Deblocare telefon Samsung cu Google Assistant.