Deblocare telefon Samsung cu Google Assistant

Deblocare telefon Samsung cu Google Assistant . Vom vorbi despre cum se deblochează un telefon Samsung J5, J7, J3 sau Huawei, Allviev, sau alte modele Android.

Deblocare telefon Samsung cu Google Assistant

Controlul telefonului cu comenzile vocale poate fi foarte util uneori. Puteți asculta muzică în timp ce gătiți, sau să răspundeți la mesaje în timp ce conduceți, și acest lucru are cu siguranță avantajele sale. Dar o caracteristică adesea ignorată de către utilizatori este de a debloca dispozitivul Android cu Asistentul Google.

Verifică dacă ai pe telefon Google Assistant

Dacă telefonul vostru rulează versiunea Android 7 (Nougat) sau orice alte versiuni mai noi, atunci există șanse să aveți deja Google Assistant pe dispozitiv. Utilizatori care au o versiune mai veche (cum ar fi 5.0 Lollipop) poate descărca și instala aplicația gratuită Google Assistant din Magazin Play.

De asemenea, va trebui să vă asigurați că aplicația de căutare Google are cel puțin versiunea 6.13 și aplicația Magazin Play este actualizată la ultima versiune. Pentru a verifica acest lucru deschideți Google Play, apoi atingeți cele trei linii din colțul din stânga sus, și atingeți pe My apps & games, iar pe ecranul care se va deschide veți vedea dacă există actualizări disponibile.

După ce ați verificat acest lucru, și totul este în regulă, deschideți aplicația Google Assistant. Pe dispozitivele care rulează o versiune Android (Pixel 2, Pixel 3, Pixel 3 XL, sau One), puteți apăsa și menține apăsat butonul Home pentru a activa aplicația.

Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să fie necesar să activați serviciul, din aplicația Google, pentru a face acest lucru atingeți cele trei linii (Menu), și selectați Settings, apoi în secțiunea Google Assistant atingeți din nou Settings și selectați Turn on.

Ar trebui să vi se solicite să pronunțați de câteva ori „Ok Google” și „Hey Google„. După ce ați terminat, trebuie să spuneți „OK Google” pentru a deschide aplicația.

Deblocare telefon cu Google Assistant

Pentru a activa caracteristica de deblocare vocală, accesați Settings > Google > Search, Assistant & Voice > Settings, apoi selectați fila Assistant și derulați în jos până când găsiți o secțiune marcată cu Assistant devices. Aici ar trebui să vedeți o listă pentru telefon Phone, atingeți acest lucru.

Deblocare telefon cu Google Assistant

Acum veți vedea o pagină unde puteți configura funcția de control vocal. Asigurați-vă că Google Assistant este activat. Apoi, uitați-vă în secțiunea Get hands-free help with Voice Match și activați Access with Voice Match și Unlock with Voice Match, apoi confirmați setările făcute.

Deblocare telefon cu Google Assistant setari la telefon

Opțiunea Unlock ar trebui să fie disponibilă numai dacă telefonul are deja o configurație de blocare setată cum ar fi, cod/parolă/model/amprentă digitală.

Cu aceste opțiuni configurate, trebuie doar să apăsați butonul de pornire (Power), astfel încât telefonul să se blocheze, apoi spuneți „OK Google” pentru a debloca dispozitivul.

Dacă nu știți cum să configurați controlul parental pe telefon sau tabletă, avem un articol care vă explică pas cu pas cum să faceți acest lucru. Control parental Android pentru telefon sau tabletă.