Șterge programe inutile din PC cu Cleanmgr+

Șterge programe inutile din PC cu Cleanmgr+. Vom vorbi despre cum puteți șterge programe inutile dintr-un calculator sau laptop cu Windows 10 sau alt sistem operativ.

Șterge programe inutile din PC cu Cleanmgr+

Când utilizați laptopul sau PC-ul cu Windows pentru o perioadă mare de timp, s-ar putea să vedeți că există multe fișiere nefolositoare, inclusiv actualizări vechi, fișiere temp și toate acestea stocate pe hard disk-ul vostru care ocupă spațiu de stocare. Windows 10 are deja un instrument de curățare a hard disk-ului și se numește Cleanmgr.exe.

Șterge programe inutile din laptop sau calculator

Noi vom vorbi despre Cleanmgr+, acesta este un program gratuit și este portabil, programul se bazează pe instrumentul de curățare a hard disk-ului și vă permite să efectuați mai multe acțiuni.

Instrumentul Disk Clean-up din Windows poate fi pornit prin simpla apăsare a unui click pe unitate și apoi prin selectarea proprietăților. În timp ce Microsoft folosește instrumentul de curățare a discurilor pentru alte opțiuni, Cleanmgr+ vă oferă funcționalități suplimentare, și toate acestea într-o interfață minimalistă.

Șterge programe inutile din PC cu Cleanmgr+ pentru laptop sau calculator

Programul Cleanmgr+ este dotat cu o interfață modernă și oferă funcții suplimentare în plus, față de instrumentul de curățare a discurilor de la Microsoft. Programul este portabil și nu necesită nicio instalare, puteți să îl extrageți simplu într-un dosar și să rulați programul.

Cleanmrg+ face o treabă foarte bună de recreare a hard disk-ului în Windows și funcționează toate caracteristicile sale, permițând utilizatorilor să elimine fișierele care nu mai sunt necesare sau care pot fi șterse în siguranță.

Programul îl puteți descărca gratuit, dar în prezent este în versiune beta. Pentru a descărca acest program care șterge programe inutile din PC sau laptop, conectați-vă la site-ul oficial și faceți click pe butonul Download din partea dreaptă pe pagină.

Pe pagina care se deschide faceți din nou click pe butonul Download care se află în jumătatea paginii.

Doriți să verificați dacă parola unui cont de e-mail este în siguranță? Ei bine, avem un articol dedicat acestui subiect aici. Verifică parola la conturi cu extensia Password Checkup.