Șterge foldere goale din meniul contextual Windows

Șterge foldere goale din meniul contextual Windows. Chiar dacă nu este un avantaj în ceea ce privește performanța PC-ului sau a laptopului, gândiți-vă cum ar fi să aveți o mulțime de foldere goale împrăștiate în sistemul de operare, acest lucru poate fi foarte enervant pentru utilizatori ordonați.

Șterge foldere goale din meniul contextual Windows

Ștergerea folderelor fără conținut în ele vă permite să aveți un OS mai ordonat și, prin urmare, accesați mult mai rapid și imediat ceea ce aveți nevoie.

Căutarea manuală a tuturor folderelor goale în sistemul de operare, este o procedură complicată, dar în același timp enervantă, cel puțin în majoritatea cazurilor.

Prin urmare, utilizarea unui program special, cum ar fi Sub4Del, ajută foarte mult la găsirea și ștergerea folderelor goale din PC sau laptop. Totul va fi automat cu doar câteva clicuri, deci utilizatori nu vor pierde timp pentru căutarea manuală.

Sub4Del este un program complet gratuit și ușor de utilizat, fără nici un fel de problemă, pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți cât și pe 64 de biți) care, o dată ce este folosit, programul vă permite să eliminați toate folderele goale din meniul contextual.

Când rulați programul și faceți clic pe Sub4Del cu butonul din dreapta al mouse-ului pe orice folder, veți afișa meniul contextual clasic care conține elementul Remove Empty Sub Folders, așa cum se vede și în imaginea de la începutul acestui articol.

Selectarea acestui element va începe procesul de detectare și eliminare a folderelor goale. De asemenea, programul vă permite să alegeți dacă doriți să afișați o cerere de confirmare înainte de a șterge folderele, sau dacă afișați sau nu o notificare că acestea au fost șterse.

Sub4Del este un program portabil și, prin urmare, nu va trebui să îl instalați, ca să îl folosiți. Rețineți că programul trebuie rulat cu drepturi de administrator, pentru o funcționare corectă.

Pentru a descărca acest program care șterge foldere goale din meniul contextual, conectați-vă la site-ul Softpedia, și faceți clic pe butonul Download Now.

Dacă căutați un program de recuprat fișiere șterse, avem un articol despre acest subiect aici. Program de recuperat fișiere șterse free dowload.