Program de recuperat fișiere șterse free download

Program de recuperat fișiere șterse free download. Indiferent dacă din neatenție, sau cu voință ați șters fișiere din PC sau laptop, aceste fișiere le puteți recupera din Coșul de gunoi. Dar, dacă ați golit coșul de gunoi, recuperarea fișierelor șterse poate fi o problemă.

Program de recuperat fișiere șterse free dowload

Desigur puteți căuta pe internet programe care recuperează fișierele șterse, programele de acest gen pot fi la plată sau gratuite. Noi vom vorbi despre un program care poate fi folosit gratuit, sau la plată cu mai multe funcții.

Program de recuperat fișiere șterse

Programul se numește 7-Data Recovery Suite (Disk Drill), și cu acest program puteți recupera fișierele șterse în mod accidental.

7-Data Recovery Suite (Disk Drill), este un program care poate fi folosit pe toate sistemele de operare Windows (pe 32 de biți și pe 64 de biți) care vă permite să recuperați fișierele șterse din greșeală acționând simultan asupra mai multor elemente, programul pune la dispoziția utilizatorilor moduri diferite de recuperare a fișierelor.

Cu acest program puteți recupera fișiere cum ar fi: fotografii, videoclipuri, muzică și multe altele. În fereastra programului este posibil să alegeți între opțiunea de recuperare a fișierelor eliminate, opțiunea pentru recuperarea completă a fișierelor, și opțiunea pentru recuperarea fișierelor de pe o partiție.

De asemenea programul oferă o previzualizare la fișierele care sunt în lista de recuperare, în acest fel utilizatori pot recupera doar fișierele dorite.

Programul 7-Data Recovery Suite (Disk Drill), este disponibil în două versiuni: o versiune gratuită, care vă permite să recuperați până la un maxim de 1 GB de fișiere și una la plată, ceea ce vă permite să recuperați fișiere fără restricții.

Dacă doriți să descărcați acest program de recuperat fișiere șterse, va trebui să vă conectați la site-ul oficial și apoi să faceți clic pe butonul Download Free.

Iar dacă căutați un manager de parole pentru PC sau laptop cu Windows, avem un articol care vă poate fi de folos. Manager de parole pentru Windows 10/8/7.