Sortează și organizează rapid fotografiile pe calculator

Sortează și organizează rapid fotografiile pe calculator. Când aveți prea multe imagini stocate pe calculator poate deveni foarte dificil să le puteți sorta și organiza pe toate.

Sortează și organizează rapid fotografiile pe calculator

Pentru a rezolva acestă problema într-un mod practic și eficient, este posibil să recurgeți la utilizarea unui program specific, cum ar fi PhotoSift.

Cum se Sortează și organizează rapid fotografiile pe calculator ? Pentru a sorta și organiza fotografiile pe calculator se poate folosi programul PhotoSif. Este un software gratuit specific pentru sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) și portabil (pentru a fi folosit fără a fi nevoie de instalare!) ce vă permite să sortați imaginile pe calculator rapid și automat. Pe scurt … o soluție excelentă pentru a economisi timpul prețios .

Pentru a folosi mai bine PhotoSift aveți nevoie de o configurație rapidă. Având în vedere că PhotoSift afișează o singură imagine la un moment dat, este necesar să creați cel puțin un folder unde să mutați fotografiile. Pentru a face acest lucru, accesați setările programului apăsând tasta F12 de pe tastatură și localizați secțiunea Key Folders. În acest moment, atribuiți pur și simplu o tastă pentru fiecare dosar. În acest fel este posibil să mutați o fotografie într-un anumit dosar pur și simplu apăsând tasta aleasă.

Pentru a utiliza PhotoSift, trebuie să creați cel puțin un folder pentru a muta fotografiile.

Când vizualizați fotografii, puteți să le mutați între ele folosind săgețile stânga și dreapta de pe tastatură. Prin apăsarea tastei Canc, fotografiile pot fi eliminate de pe hard disk. Există, de asemenea, opțiuni pentru a sări peste un număr de imagini și pentru a face zoom la imagini. Dacă doriți să sortați și să organizați fotografiile pe calculator cu acest program, îl puteți descărca de aici.

Dacă doriți să comprimați poze online sau pe calculator, avem un articol aici.Comprimare poze online sau pe calculator.