Comprimare poze online sau pe calculator

Comprimare poze online sau pe calculator.Dacă sunteți în căutarea unor surse pentru comprimare poze online sau pe calculator, atunci sunteți în locul potrivit.Vom vorbi despre anumite site-uri care face automat acest lucru pentru voi ,dar și de programe pentru calculator care face același lucru.

Comprimare poze online sau pe calculator

Motivele sunt multe de ce utilizatori de calculatoare sunt în căutarea de surse online pentru comprimare pozelor. De exemplu dacă vă aflați la birou și doriți să comprimați poze rapid, dar nu vreți ca să descărcați programe pe calculator, și asa mai departe motivele pot continua.

Dezavantajul este că după comprimare, în multe cazuri pozele rămân salvate pe serverul respectiv, dar dacă folosiți un program de comprimare poze pe calculator puteți sta liniștiți.

Primul site de comprimare poze online se numește iloveimg.com . Este usor de utilizat și nu necesită mari cunoștințe pentru calculator. Pe site nu trebuie să faceți mare lucru doar să dați clic pe Select Images din mijlocul pagini, apoi selectați poza care doriți să o comprimați și faceți clic pe Compress IMAGES care se afla în partea dreapta jos . După ce comprimarea pozei este gata site-ul va deschide o fereastra automat pentru a descarca imaginea.Site-ul suporta formare cum ar fi JPG, PNG sau GIF.

Al doilea site de comprimare poze online se numește imagecompressor.com. La fel ca și iloveimg menționat mai sus este ușor de utilizat . Pe site faceți clic pe Upload Files apoi selectați poza dorită, site-ul va face totul automat iar când comprimarea este gata va trebui să faceți clic pe Download All care se află în centrul pagini. Simplu nu?

Iar al treilea site de comprimare poze online se numește compressor.io. Pentru a comprima poze va trebui să dați clic pe TRY IT!, apoi pe pagina care apare faceți clic pe SELECT FILE, ca și celelalte doua site-uri menționate mai sus comprimarea se va face automat și când este gata va trebui să faceți clic pe butonul DOWNLOAD YOUR FILE situat dedesubt la imaginea voastră afișată.Compresor.io suporta formate cum ar fi JPEG – PNG – GIF sau SVG.

Dacă vi se pare că site-urile menționate mai sus nu face o treabă bună puteți oricând încerca pe calculator folosind un program din lista de mai jos.

 

Iar dacă doriți să faceți comprimare la imagini în format PNG pe calculator, și fără să pierdeți calitatea avem un articol dedicat acestui subiect aici.Comprimare imagini în format PNG fără să pierzi calitatea.