Comprimare imagini în format PNG fără să pierzi calitatea

Comprimare imagini în format PNG fără să pierzi calitatea.Comprimarea imaginilor este o operație care poate fi utilă în special în toate cazurile în care este necesar să partajați unul sau mai multe fișiere mai repede cu alți utilizatori.

Comprimare imagini în format PNG fără să pierzi calitatea

Pentru cei care se află adesea în situația de a efectua această operațiune, cu siguranță vor fi fericiți să se familiarizeze cu un program cum ar fi PNGoo.

Acest program este complet gratuit și utilizabil fără nici un fel de problemă în toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți) care, odată ce se utilizează, vă permite să acționați asupra imaginilor în format PNG comprimându-le fără a provoaca o pierdere de calitate.

Folosind acest software, procesul de compresie a imaginilor duce până la 5 ori mai mic fișierul decât cel original.PNGoo vă permite, de asemenea, să înlocuiți direct imaginile originale, evitând astfel deschiderea unui alt folder pentru a utiliza fișierul care a fost comprimat.

Desigur, în funcție de diferitele nevoi ale fiecăruia, puteți seta un alt folder de salvare decât cel implicit, prin operarea din secțiunea Output Directory al software-ului și puteți modifica, de asemenea, setările PNGoo prin secțiunea Color Settings pentru a obține modificări personalizate.

Software-ul, în principiu, îndeplinește funcțiile de utilitate, care, de fapt, permite să reducă dimensiunea imaginilor, fără a reduce însă calitatea, păstrând totodată transparența alfa completă. Pentru a descărca și a utiliza programul pentru comprimare imagini în format PNG fără să pierzi calitatea  clic aici.

Dacă nu recunoașteți formatul fișierelor cum ar fi imagini , video etc, avem un articol care cu siguranță vă poate ajuta.Cel mai ușor mod de a identifica toate tipurile de fișiere.