Snapchat download gratis (descarcă aplicația gratuit)

Snapchat download gratis (descarcă aplicația gratuit). Snapchat este o aplicație foarte utilizată în ultima vreme care, la fel ca Instagram, vă permite să faceți fotografii, să înregistrați videoclipuri, să transmiteți live, totul prin aplicarea unor filtre în timp real.

În acest articol despre, Snapchat download gratis (descarcă aplicația gratuit), o să vă explic cum să descărcați aplicația pe dispozitivul vostru. Snapchat este o aplicație gratuită și este disponibilă doar pentru dispozitive Android și iOS.

Nu vă faceți griji, vă voi explica pas cu pas cum să descărcați Snapchat pe ambele sisteme de operare. Cu toate acestea, trebuie să știți că, aplicația Snapchat nu este disponibilă pentru dispozitive cu sistem de operare Windows 10, deci nu veți putea descărca aplicația dacă utilizați un Windows Phone.

Snapchat download gratis pe Android

Snapchat download gratis pe Android

Dacă aveți un telefon cu sistem de operare Android, vă voi explica rapid cum puteți descărca Snapchat pe telefonul sau tableta voastră, utilizând Google Play, magazinul virtual Google de unde puteți descărca aplicații și jocuri.

Deci, pentru download Snapchat gratis, deschideți Magazin Google Play din lista de aplicații instalate pe dispozitivul vostru (pictograma are simbolul unui triunghi colorat). După ce ați deschis Magazin Google Play, tastați snapchat în motorul de căutare din partea de sus.

Când vedeți rezultatele căutării, puteți apăsa pe prima pictogramă pe care o vedeți în listă (pictograma cu o fantomă albă pe un fundal galben). Când vedeți ecranul aplicației, pentru download și instalare, atingeți pe butonul Instalați. După ce ați făcut acest lucru trebuie doar să așteptați descărcarea, instalarea și pornirea corectă a aplicației pe dispozitivul vostru Android.

Dacă doriți să nu mai deschideți Magazin Play, și să căutați aplicația, pentru a descărca aplicația Snapchat pe dispozitivul vostru Android, atingeți pe link-ul de mai jos. Dacă atingeți pe link-ul de mai jos, direct de pe telefonul sau tableta voastră, veți fi redirecționați către aplicația din Magazin Google Play. Când vedeți ecranul aplicației, pentru instalare, tot ce trebuie să faceți este să atingeți pe butonul Instalați, pentru a descărca aplicația Snapchat de pe dispozitivul vostru Android. Descarcă Snapchat pentru Android.

Dacă aveți un telefon Android, fără Magazin Google Play, puteți descărca gratuit aplicația Snapchat, folosind o metodă alternativă, pe care o veți găsi mai jos. De fapt, vă voi explica cum să descărcați manual pachetul apk pentru aplicația Snapchat.

Descarcă Snapchat Apk pentru Android

Descarcă Snapchat Apk

Alternativ, dacă nu aveți Magazin Google Play pe dispozitivul vostru Android, aveți o alternativă care vă va permite să descărcați Snapchat pe Android prin Apk. Nu vă faceți griji, procedura de urmat este destul de simplă, mai jos veți găsi toate instrucțiunile pas cu pas.

În primul rând, pentru a descărca Snapchat pe Android prin Apk, trebuie să atingeți pe acest link direct de pe telefon sau tabletă.

După ce ați atins pe link, pe pagina care se deschide atingeți pe elementul Apps pentru a descărca cea mai recentă versiune disponibilă. Apoi, va trebui să apăsați pictograma săgeată în jos de lângă numele aplicației, în acest caz Snapchat by Snap Inc.

Acum va trebui să derulați pagina care se va deschide până când ajungeți la secțiunea All Versions. Pentru a descărca aplicația pe dispozitivul vostru Android, va trebui să apăsați pe cea mai recentă versiune dintre cele disponibile. Dacă există mai multe versiuni și, eventual, chiar și o versiune beta, asigurați-vă că descărcați cea mai recentă versiune stabilă, uitați-vă la data de lansare a versiunii.

În acest caz, în prezent, cea mai recentă versiune stabilă de descărcat este Snapchat 11.12.0.29, actualizată pe data de 21 ianuarie 2021. Pentru download, atingeți butonul cu săgeata în jos pe care îl găsiți lângă numele aplicației.

Pe ecranul care se deschide, atingeți pe versiunea aplicației în secțiunea Variant și pe ecranul următor, atingeți pe Download APK. Dacă vi se solicită cu ce aplicație doriți să descărcați fișierul APK, alegeți browserul pe care îl utilizați pentru navigare pe Internet (de exemplu Chrome) și apoi atingeți pe OK la avertismentul care va apărea mai jos.

Pentru instalarea aplicației pe dispozitivul vostru Android, după ce ați descarcat aplicația, deschideți aplicația (puteți utiliza aplicația Fișierele mele) și deschideți fișierul apk, apoi confirmați instalarea, apăsați pe Instalați.

Dacă vedeți un mesaj de eroare și nu puteți instala aplicația, probabil că nu ați autorizat încă instalarea aplicațiilor din surse necunoscute. Pentru a putea instala aplicații din afara Magazinului Google Play, urmați acești pași. Accesați Setări pe telefonul vostru Android, atingeți pe Securitate și apoi autorizați instalarea aplicațiilor din surse necunoscute.

Snapchat download gratis iOS

Snapchat download gratis iOS

Dispozitivul pe care doriți să instalați aplicația Snapchat este un iPhone? Ei bine, acum o să va explic cum să descărcați aplicația pe dispozitivul vostru iOS. Procedura de urmat este aproape identică cu cea pentru Android.

Deci, mai întâi trebuie să deschideți App Store, magazinul virtual care vă permite să descărcați aplicații și jocuri. Pentru a face acest lucru, pur și simplu apăsați pe pictograma App Store de pe ecranul de pornire.

Acum, trebuie să căutați în App Store aplicația Snapchat. Pentru a face acest lucru, va trebui să atingeți pe pictograma lupă situată în partea de jos a meniului App Store.

Apoi tastați snapchat în câmpul de text și apăsați butonul Căutare care va apărea pe tastatura dispozitivului vostru. De îndată ce vedeți rezultatele căutării, aplicația Snapchat va fi cu siguranță prima pe listă. Rețineți că pictograma Snapchat reprezintă o fantomă albă pe un fundal galben și este dezvoltată de Snap Inc.

După ce ați găsit aplicația, atingeți pe butonul Obțineți. Dacă vi se cere să vă verificați identitatea pentru a descărca aplicația pe dispozitivul vostru, va trebui să continuați introducând parola contului vostru Apple.

Odată ce aplicația a fost descărcată și instalată, puteți porni aplicația apăsând butonul Deschideți sau atingeți pe pictograma aplicației care a fost adăugată în lista de aplicații pe dispozitiv.

Dacă citiți acest articol direct de pe iPhone-ul vostru, atingeți pe acest link și se va deschide App Store cu pagina de unde puteți descărca aplicația.

Dacă vă răzgândiți și doriți să dezinstalați aplicația Snapchat din telefonul vostru Android sau iOS, trebuie să știți că este foarte simplu. Mai multe detalii găsiți într-un articol în care am explicat cum să dezinstalați aplicația pe Android sau iOS.