Site-uri cu modele de tatuaje

Site-uri cu modele de tatuaje. Dacă nu știți care sunt cele mai bune site-uri pentru tatuaje, trebuie să știți că ați ajuns în locul potrivit.

Site-uri cu modele de tatuaje

În acest articol veți găsi cele mai bune site-uri cu tatuaje. Site-urile le puteți accesa din orice browser și sistem de operare, nu numai de pe calculator, ci și de pe telefon sau tabletă.

Site-uri cu modele de tatuaje

Mai jos vă voi prezenta câteva site-uri cu modele de tatuaje, pe aceste site-uri veți găsi poze cu tatuaje pe mână, pe picior, pe piept  etc. Sunt sigur că veți găsi un tatuaj pe placul vostru.

Find Tattoo Design

Find Tattoo Design

Primul site pentru tatuaje este Find Tattoo Design. Este un site gratuit care are peste 2.500 de modele de tatuaje, împărțite în diverse categorii, inclusiv tatuaje tribale, fantezie, orientale etc. Pe scurt, este un catalog de tatuaje din care puteți alege tatuajul pe care îl doriți.

Accesați site-ul și uitați-vă la pozele de pe pagina principală. Alternativ, făcând click pe butoanele din partea de jos, puteți alege dacă vizualizați doar tatuaje pentru bărbați (For Man), numai pentru femei (For Woman) sau numai pe cele care aparțin unei anumite categorii (Choose Category), sau puteți alege o culoare exactă (Choose Color) sau selectați o anumită etichetă (Choose Tag).

Dacă doriți să vizualizați tatuajele după semnificație, faceți click pe Meanings din partea de sus pe pagină. Selectând fila Designs puteți vizualiza doar desenele, fila 3D afișează toate tatuajele în stil tridimensional.

Când găsiți un tatuaj sau un desen care vă place, faceți click pe imagine pentru o previzualizare mai mare. Dacă doriți, puteți salva imaginea pe calculator, făcând click dreapta pe ea și alegând opțiunea Salvează imaginea din meniul contextual care se deschide.

Tattoo Tribes

Tattoo Tribes

Un alt site pentru a căuta poze și modele de tatuaje este Tattoo Tribes. Are o bază de date bine aprovizionată, atât cu desene, cât și cu poze, iar tot conținutul de pe site este gratuit. De asemenea, include o secțiune prin care sensul simbolurilor la tatuaje este explicat în detaliu.

Dacă acest site vă interesează, accesați pagina principală apoi, dacă doriți să vizualizați desenele tatuajelor, dați click pe tattoos din partea de sus și selectați zona geografică din meniul care se deschide. În schimb, dacă doriți să vizualizați pozele, dați click pe photos tot în partea de sus a paginii. Pentru a vizualiza doar cele mai recente tatuaje adăugate pe site, faceți click pe new.

De asemenea, puteți căuta tatuajele care vă interesează după cuvinte cheie, tastați cuvântul în câmpul de căutare situat în partea dreaptă sus, indicați dacă intenționați să vizualizați desenele sau pozele, selectați opțiunea corectă din lateral și dați click pe butonul de căutare din dreapta.

Ulterior, vi se va afișa lista tatuajelor care îndeplinesc criteriile de căutare alese. Când găsiți un tatuaj care vă place, faceți click pe previzualizarea acestuia, pentru a putea vedea toate detaliile. Pe pagina care se va deschide ulterior, puteți citi descrierea tatuajului și îl puteți vedea mai mare.

În cazul desenelor, vi se vor arăta și zonele corpului pe care se potrivește cel mai bine tatuajul selectat și puteți descărca imaginea făcând click pe link-ul cu butonul roșu.

Site-uri de văzut tatuaje

Get Me Inked

Niciunul dintre site-urile de văzut tatuaje nu v-au convins pe deplin și căutați alternative? Ei bine, puteți încerca alte site-uri din lista de mai jos.

  • Get Me Inked – este un site cu foarte multe modele de tatuaje. Există tatuaje pentru toate gusturile și pot fi previzualizate pe corp.
  • TribalShapes – așa cum este ușor de înțeles după numele în sine, pe acest site este posibil să vizualizați numai tatuaje de tip tribal: desene, animale, flori și așa mai departe.

Site-uri de creat tatuaje

Nu căutați poze cu modele de tatuaje gata de utilizat? Ei bine, dacă căutați site-uri care vă ajută să creați un tatuaj de la zero, încercați site-urile de mai jos.

TatGen

TatGen

TatGen este un site care vă permite să creați tatuaje inserând text și imagini după bunul plac, folosind un editor special care poate fi utilizat direct din fereastra browserului. Este gratuit și foarte ușor de utilizat.

Dacă doriți să îl încercați, accesați site-ul TatGen și utilizați instrumentele din stânga pentru a crea tatuajul. Mai precis, în câmpul tat text here puteți introduce textul pe care doriți să-l imprimați pe piele, apoi puteți utiliza celelalte meniuri și câmpuri pentru a defini dimensiunea tatuajului, a fundalului etc. Efectele sunt disponibile selectând filele corespunzătoare din partea de sus.

Pe măsură ce stabiliți caracteristicile tatuajului vostru, acesta va fi vizibil în partea dreaptă a paginii. Dacă rezultatul final este pe placul vostru, salvați-l pe calculator făcând click dreapta pe imaginea obținută și selectând opțiunea Salvează imaginea din meniul contextual care se deschide.

Inkbox

Inkbox

Un alt site de tatuaje pe care îl puteți utiliza pentru a crea tatuaje personalizate chiar din fereastra browserului vostru este Inkbox. Are o interfață de utilizator plăcută, oferă numeroase opțiuni de personalizare și este destul de simplu de utilizat, dar nu este gratuit.

Deci, accesați site-ul Inkbox și selectați poziția corpului în care intenționați să faceți tatuajul, apoi începeți să desenați tatuajul folosind instrumentele disponibile pe bara de instrumente din stânga a editorului.

Prin urmare, pentru a insera desene gata de utilizare, faceți click pe butonul cu lupa și selectați o categorie sau tastați un cuvânt cheie în câmpul de căutare și trageți desenul care vă interesează în spațiul de lucru din dreapta. Dacă doriți să inserați forme geometrice, faceți click pe butonul cu triunghiul și dreptunghiul și alegeți-l pe cel care vă interesează.

Pentru a insera text, dați click pe butonul „T”, și faceți click pe fontul care vi se potrivește cel mai bine. Alte instrumente utile pentru editarea textului și a imaginilor pot fi găsite în partea de sus. De asemenea, puteți adăuga un desen cu mână liberă făcând click pe butonul cu creionul, alegeți grosimea liniei și acționați asupra spațiului de lucru situat în partea dreaptă a ecranului.

Dacă doriți să ștergeți un element adăugat la tatuaj, utilizați instrumentul de ștergere din stânga. După ce ați terminat de creat tatuajul, tastați numele tatuajului în câmpul din dreapta sus, apăsați butonul Add to cart, apoi selectați metoda de plată.

Fonturi pentru tatuaje

Dacă căutați idei pentru a crea un tatuaj cu un anumit caracter, încercați site-urile de mai jos. Veți găsi multe fonturi potrivite scopului vostru și, apoi le puteți utiliza pe calculator, după ce le instalați.

Google Fonts

Google Fonts

Google Fonts vă permite să căutați și să descărcați gratuit multe fonturi. Accesați site-ul Google Fonts și utilizați meniurile și opțiunile din partea de sus pentru a filtra diferite tipuri de fonturi disponibile. Alternativ, puteți căuta după cuvinte cheie, tastați cuvântul cheie în câmpul corespunzător pe care îl găsiți în partea dreaptă sus pe pagină.

După ce ați găsit fonturile care vă interesează, faceți click pe butonul (+) apoi dați click pe link-ul Download. Toate fonturile pe care le-ați ales vor fi descărcate pe calculator într-o arhivă ZIP. Pentru a le instala, urmați instrucțiunile pe care vi le-am oferit într-un articol anterior. Instalare fonturi temporar în Windows.

DaFont

DaFont

Un alt site pentru fonturi frumoase pe care să le folosiți pentru tatuaje este DaFont. Acest site oferă descărcarea multor fonturi pentru toate gusturile. Fonturile sunt gratuite, cu condiția să fie utilizate pentru uz personal.

Accesați site-ul, și cautați în categorii fonturile disponibile. Alternativ, puteți căuta după un cuvânt cheie, tastați cuvântul în câmpul de căutare în partea dreaptă sus a paginii și apoi faceți click pe butonul de căutare. Dacă doriți, puteți să sortați toate caracterele în ordine alfabetică selectând literele din partea de sus a ecranului.

Când găsiți un font care credeți că ar fi util pentru crearea tatuajului vostru, dați click pe butonul Download situat în partea dreaptă.

Alte site-uri cu fonturi pentru tatuaje

1001 Free Fonts

Dacă căutați alte site-uri cu fonturi pentru tatuaje, încercați site-urile de mai jos.

  • 1001 Free Fonts – acest site vă permite să descărcați fonturi gratis, pentru uz personal. Are o bază de date destul de bogată și organizată pe categorii.
  • Font Squirrel – un alt site unde puteți găsi fonturi gratuite de diferite tipuri, potrivite și pentru crearea de tatuaje.
  • Font Library – un alt site cu fonturi gratis, utile și pentru crearea tatuajelor. De asemenea, pe acest site puteți încărca fonturile voastre personale.