Sincronizează sau descarcă albumele foto din Facebook

Sincronizează sau descarcă albumele foto din Facebook. În plus față de a menține legătura cu prietenii, rudele și colegii, împărtășind gândurile și activitățile cu ei, Facebook, cu trecerea timpului a devenit unul dintre principalele servicii pentru stocarea albumelor foto.

Sincronizează sau descarcă albumele foto din Facebook

Pe faimoasa rețea socială, există mulți utilizatori care încarcă fotografii în fiecare zi și le partajează cu prieteni. Tocmai din acest motiv, o mare varietate de aplicații au fost puse la dispoziție în timp, datorită cărora puteți descărca albumele foto direct pe PC sau laptop.

Dacă căutați un program care să vă ajute la sincronizarea albumelor foto din contul vostru de Facebook, ar trebui să încercați programul Drop N Sync.

Drop N Sync, este un program complet gratuit și ușor de utilizat pe toate sistemele de operare Windows (atât pe 32 de biți, cât și pe 64 de biți), care vă permite să încărcați fotografii pe Facebook și să sincronizați albumele existente cu computerul, ceva similar cu Dropbox.

Sincronizează sau descarcă albume foto

Sincronizează sau descarcă albumele foto din Facebook

Când rulați pentru prima dată programul Drop N Sync, acesta lansează automat un expert de configurare care vă permite să vă conectați la contul vostru de Facebook pentru a acorda permisiunile necesare.

Ulterior, pentru a modifica opțiunile programului, va trebui să accesați elementul relevant, faceți clic dreapta pe pictograma Drop N Sync atașată la zona de notificare și apoi selectați Preferences din meniul contextual afișat.

În acest moment din fila Settings puteți alege să descărcați toate albumele, numai cele selectate sau, să nu descărcați nimic.

În mod implicit, aplicația sincronizează toate albumele, dar în cazul în care doriți să excludeți ceva, trebuie doar să îl selectați din listă și să utilizați butonul săgeată, apoi va trebui să îl mutați în panoul din dreapta.

Fila Miscellaneous vă permite să configurați unele opțiuni alegând să rulați programul când pornește Windows-ul, sau dacă doriți să descărcați fotografii etichetate în albumul prietenilor și multe altele.

Din fila Deleted Files, puteți lua măsuri prin restaurarea fișierelor șterse accidental din contul vostru de Facebook sau din dosarul Drop N Sync.

Pentru a descărca acest program care sincronizează sau descarcă albumele foto din Facebook, conectați-vă la site-ul oficial Dropnsync, sau alternativ mergeți pe site-ul Softpedia și faceți clic pe butonul Download Now din partea stângă pe pagină.

Dacă nu știți cum să folosiți simultan mai multe conturi de Skype pe PC sau laptop, avem un articol care, cu siguranță vă va fi de folos. Utilizează simultan mai multe conturi Skype pe PC.

Comments 1