Sincronizare Google Calendar direct din Windows 8

Sincronizare Google Calendar direct din Windows 8. Pentru Windows 8 sunt numeroase aplicații speciale prin care puteți efectua diverse operații pe sistemul de operare, având posibilitatea de a profita din plin de interfața de utilizator.

Sincronizare Google Calendar direct din Windows 8

Dacă folosiți Google Calendar și, de asemenea, Gmail pe un calculator sau laptop cu Windows 8, puteți folosi o aplicație specială cum ar fi GSync Manager. Ce face această aplicație o să aflați mai jos.

Sincronizare Google Calendar direct din Windows 8

GSync Manager este o aplicație care, odată folosită, vă permite să sincronizați mai multe calendare între diferite dispozitive, acționând într-un mod simplu și rapid.

Aplicația, după ce a fost instalată și pornită, permite utilizatorilor să selecteze cu ușurință calendarele care trebuie sincronizate între diferitele dispozitive, având și posibilitatea de a vizualiza toate dispozitivele, inclusiv cele bazate pe Windows Phone și iOS, care folosesc calendarele.

Aplicația GSync Manager listează toate dispozitivele iar pentru fiecare dispozitiv vor fi afișate calendarele disponibile și pot fi selectate cele necesare pentru sincronizarea pe celelalte dispozitive.

Utilizatorii care utilizează Gmail vor putea, de asemenea, să profite de opțiunile speciale din aplicație prin care au posibilitatea sa trimită e-mailuri și să șteargă e-mailurile stocate pe dispozitivul utilizat. Rețineți că aplicația poate fi descărcată gratuit din Windows Store după ce introduceți numele în câmpul de căutare.

De asemenea, tot pentru Windows 8 există o aplicație oficială care vă ajută să extrageți arhive rapid și ușor. Aplicația suportă diferite formate, inclusiv ZIP, RAR, 7z. Această aplicație se numește Unpacker iar pentru mai multe detalii citiți un articol separat. Cum extragi arhivele comprimate în Windows 8.

Desigur, puteți folosi și programele populare (7-Zip, WinRAR, etc) pentru arhivare și dezarhivare fișiere. Programe de arhivare și dezarhivare.